Farentaverkko

Farentaverkko yhdistää apteekit ja lääkeyritykset. Farentaverkkoa käyttää yli 7 500 lääkealan ammattilaista 950 apteekkitoimipisteessä.

VIESTINTÄKANAVA JA HÄTÄVIESTIPALVELU - AINUTLAATUISET TIEDONVÄLITYSKANAVAT

Farentaverkon viestintäkanavasta löytyy kaikki lääkeyritysten ja lääkealan toimijoiden tiedotteet samasta paikasta. Viestintäkanavasta apteekkihenkilöstö saa tietoa esimerkiksi uusista lääkevalmisteista, löytää linkkejä hyödyllisiin koulutuksiin ja pysyy ajan tasalla Kelan kiemuroista. Hätäviestipalvelulla välitetään kaikkiin apteekkitoimipisteisiin kiireelliset ja lääketurvallisuuteen vaikuttavat tiedotteet.

VIDEOKOULUTUKSET APTEEKIN AMMATTILAISILLE

Farentaverkossa julkaistaan säännöllisesti uusia tuotekoulutusvideoita. Yritysten tarjoamat tuotekoulutukset ylläpitävät apteekkien henkilökunnan ammattitaitoa ja helpottavat ajan hermolla pysymistä jatkuvassa uutuustuotteiden virrassa. Farmasistit voivat tutustua koulutusvideoihin, kun se heille parhaiten sopii. Koulutuksen tärkeimmät asiat voi käydä kertaamassa aina tarvittaessa.

INTRA APTEEKIN SISÄISEEN KÄYTTÖÖN

Apteekin henkilöstön käyttöön suunniteltu intra on suljettu toimintaympäristö, jonka avulla apteekin sisäinen viestintä on vaivatonta. Palvelu on jo noin 100 apteekkitoimipisteen käytössä.

PORTAALIT HELPOTTAVAT TYÖNTEKOA

Farentaverkon portaaleiden kautta pääsee kirjautumaan lääkeyritysten extranet-sivuille ilman erillisiä tunnuksia ja salasanoja. Riittää, että muistaa Farentaverkon tunnukset.

 

Tiesittehän, että Farentaverkko toimii myös mobiilissa?! Nämä ja muut sähköiset palvelumme löydätte kirjautumalla Farentaverkkoon!

Henkilöstöpalvelut

Henkilöstöpalvelut

Yhteistyötä apteekkisi parhaaksi Henkilöstöratkaisuja ammattitaidolla vuodesta 2003 lähtien Tunnemme apte...
Tutkimusta apteekeissa

Tutkimusta apteekeissa

Tutkimusta apteekissa – konseptissa apteekit ovat avainasemassa, kun lääkkeiden käyttäjiltä kerätään arvo...