Työpaikat

Kesätöitä farmaseuteille

Haemme vielä muutamia farmaseutteja kesätöihin asiakasapteekkeihimme. Kesätyöntekijänämme saat luotua kattavan kontaktiverkoston, opit monenlaisia toimintatapoja ja pääset työskentelemään joustavasti omien aikataulujesi puitteissa. Sovimme jokaisen kesätyöntekijämme kanssa henkilökohtaisesti työmäärän, työn aloitus- ja lopetusajankohdat sekä työskentelyalueen. Tehtävään valituilla henkilöillä on oltava farmaseutin oikeudet.

Kysy lisätietoja kesätöistämme Liisalta: liisa.haapakoski@farenta.fi ja p. 010 4398 240.

Jätä kesätyöhakemuksesi Farentan CV-pankkiin mahdollisimman pian, kuitenkin 24.4.2017 mennessä. Ole nopea, sillä täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Tervetuloa lääkealan huippuporukkaan!

 

Farenta syntyi vuonna 2003 oivalluksesta: Asiat voi tehdä toisin – ihmisläheisemmin, järkevämmin, paremmin. Halusimme tehdä muutoksen. Mahdollistimme lääkealan ammattilaisille unelmatyöpaikan, joka avaa väyliä alan mielenkiintoisimpiin tehtäviin. Farenta merkitsee vapautta valita.

Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä. Asiantuntijamme palvelevat yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme eri tehtävissä, jotka vaihtelevat kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin

Myynnin ammattitutkinto

Farenta ja Verutum Oy valmentavat yhteistyössä farmaseuteista myynnin erikoisosaajia lääkealalle. Lääkealan ammattilaisille suunnattu myynnin ammattitutkinto (LMAT) innostaa sinua ajattelemaan asiakaslähtöisemmin, tarkkailemaan liiketoimintaympäristöä ja toimimaan tavoitteellisemmin erilaisissa asiakastilanteissa. Koulutus sisältää mm. myyntitekniikoiden, myyntiprosessin, markkinoinnin, liiketoimintakäsitteistön sekä kannattavuuden ja hinnoittelun osa-alueet. Myynnin ammattitutkinto tarjoaa sinulle uusia oivalluksia sekä työkaluja omien myynti- ja asiakaspalvelutaitojesi sekä esiintymistaitojesi kehittämiseen. Tutkinnon suorittaneet voivat tähdätä joko lääketeollisuuden myyntitehtäviin tai kokonaisvaltaisempaan apteekin asiakaspalvelutyöhön.

Koulutus toteutetaan työn ohessa tapahtuvana monimuoto-opetuksena. Se koostuu 12 lähiopetuspäivästä, ohjatusta etäopetuksesta, verkko-opiskelusta ja työssäoppimisesta. Työskentelet koulutuksen ajan Farentan asiakasyrityksissä. Tutkinnon voi suorittaa miltä paikkakunnalta tahansa. Farenta huolehtii matkoista ja majoituksesta lähiopetuspäiville. Tutkinto suoritetaan noin 1,5 vuodessa ja se on sinulle maksuton.

Jätä hakemuksesi CV-pankin kautta viimeistään 31.3.2017. Lisätietoja antaa Liisa Haapakoski: liisa.haapakoski@farenta.fi ja p. 010 4398 240

 

"Aloitettuani myynnin ammattitutkinnon minulle aukesi heti uusia mielenkiintoisia työtehtäviä. Olen päässyt tekemään konsulentti- ja myynninvalmennuspäiviä apteekeissa sekä kehittämään puhetaitojani telemarkkinoinnissa. Tutkinto opetti minulle taitoja, joita farmaseutin tutkintoon ei kuulunut. Kehityin myynti- ja vuorovaikutustaidoissa, markkinoinnissa, talousajattelussa sekä juridiikassa. Opit ovat olleet minulle hyödyksi niin apteekkifarmaseuttina kuin erilaisissa myynnin tehtävissä.”

- Anna Konu, myynnin ammattitutkinnon suorittanut farentalainen

Avoin hakemus

Farenta etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin lääkealan oman CV-pankin osaajajoukosta. Jos sinulle sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt löydy avoimista työpaikoistamme, jätä rohkeasti avoin hakemus CV-pankin kautta!

Farenta syntyi vuonna 2003 oivalluksesta: Asiat voi tehdä toisin – ihmisläheisemmin, järkevämmin, paremmin. Halusimme tehdä muutoksen. Mahdollistimme lääkealan ammattilaisille unelmatyöpaikan, joka avaa väyliä alan mielenkiintoisimpiin tehtäviin. Farenta merkitsee vapautta valita.

Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä. Asiantuntijamme palvelevat yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme eri tehtävissä, jotka vaihtelevat kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin.

CV-pankki

Lisää tietosi lääkealan CV-pankkiin!

Farenta etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin lääkealan oman CV-pankin osaajajoukosta.

Lisäämällä ansioluettelosi CV-pankkiin varmistat, että lääkealan halutuimmat työpaikat ovat ulottuvillasi.

Kysy lisää!

Kysy chatista esim. työmahdollisuuksista.

 • Apteekki
 • Puh. 010 4398 222
  (ei vastaanota tekstiviestejä)
 • apteekki@farenta.fi
 • Lääketeollisuus
 • Puh. 010 4398 230
  (ei vastaanota tekstiviestejä)
 • info@farenta.fi
 • Farentaverkko
 • Puh. 010 4398 220
 • farentaverkko@farenta.fi

Toimipisteet

 • Vantaa
 • Äyritie 16, 01510 Vantaa
 • Kuopio
 • Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio
 • Varsova, Puola
 • Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa