Open positions

HR- harjoittelija

Posted on November 19, 2019

Haemme kahta tradenomiopiskelijaa suorittamaan opintoihin kuuluvaa työharjoittelua toimistollemme Espoon Mankkaalle. Harjoittelu on palkallinen ja se alkaa tammikuun alussa tai sopimuksen mukaan. Harjoittelujakson jälkeen työsuhde jatkuu kesätyönä 31.8.2020 asti.

Harjoittelijana pääset tekemään monipuolisia henkilöstöhallinnon ja asiakaspalvelun tehtäviä. Tehtäviin kuuluvat mm. työntekijöiden ja asiakkaiden kontaktointi, tilausten ja työvuorotoiveiden vastaanotto ja järjestely sekä majoitusten ja matkojen varaaminen. Tulet työskentelemään yhdessä iloisen ja dynaamisen apteekkitiimimme kanssa.

Olethan ulospäinsuuntautunut HR-alan opiskelija, jolla pysyy langat käsissä muuttuvissa tilanteissa. Työtehtäväsi teet huolellisesti, sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja pidät työskentelystä tiimissä.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään Farentaverkon CV-pankkiin 15.12.2019 mennessä, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list. Hae kuitenkin pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoja antaa tiiminvetäjä Anssi Yli-Leppälä soittoaikoina to 21.11. klo 13-14 sekä ti 3.12. klo 13-14, puh. 046 920 1820 tai s-postitse anssi.yli-leppala@farenta.fi

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

Kääntäjä

Posted on November 14, 2019

Oriolan lääkeyrityksille suunnatut asiantuntijapalvelut täydentävät Oriolan pohjoismaista palvelukokonaisuutta. Tuemme asiakkaiden liiketoimintaa tarjoamalla lääkevalmisteen koko elinkaarelle alan kattavimman valikoiman korkealaatuisia palveluja. Autamme terveydenhuoltoalan toimijoita menestymään Pohjoismaissa. Oriolan käännöspalvelut ovat osa lääketeollisuudelle tarjoamiamme asiantuntijapalveluja ja tiimissämme käännämme monipuolisesti erilaisia lääketieteellisiä ja farmakologisia tekstejä. Lääketeollisuuden asiakkaamme toivovat meiltä asiantuntevaa työskentelyotetta ja toimivia käännöksiä.

Toimintamme kasvaa ja haemme nyt ruotsin kääntäjää työskentelemään osana käännöstiimiämme toimistollamme Mankkaalla Espoossa. Sinulle tämä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi ainutlaatuisessa toimintaympäristössä.

Toivomme, että sinulla on

- erinomainen ruotsin kielen taito ja hyvä suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito on eduksi

- osaamista ja kokemusta lääketieteellisten ja farmakologisten tekstien kääntämisestä

- korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto

- sujuvat tietotekniset taidot, mielellään kokemusta käännösmuistityökalujen käytöstä

- kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn osana käännöstiimiä

- tarkka ja järjestelmällinen työskentelytapa.

Tarjoamme

- vakituisen työsuhteen osana tiiviisti toimivaa tiimiä

- monipuolisia työtehtäviä

- mahdollisuuden kehittyä ja olla kehittämässä toimintaamme.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.11.2019 mennessä https://www.oriola.com/fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/. Toimi nopeasti, täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaa Translations Team Lead Liisa Mahlamäki puh. 040 861 7847 tai liisa.mahlamaki@oriola.com.

Farmaseutti Keski-Uudenmaan alueelle

Posted on November 14, 2019

Haemme farmaseuttia työskentelemään asiakasapteekeissamme Keski-Uudenmaan alueelle vakinaiseen, täysipäiväiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Voit työskennellä joustavasti elämäntilanteesi mukaan.

Farentalaisena pääset näkemään ja kokemaan monenlaisia työympäristöjä ja oppimaan uutta, mutta myös halutessasi työskentelemään yhdessä asiakasapteekissa.

Työsuhteesi etuihin kuuluvat laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä laaja ja rautainen ammatillinen verkosto.

Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa. Olethan tehokas asiakaspalvelun huippuosaaja, joka haluaa oppia uutta ja kehittää lääkealaa. Arvostamme myyntihenkisyyttä ja haluasi kehittyä farmasistina.

Kysy lisätietoja Miralta: p. 050 520 3381 tai Katinkalta: p. 040 485 0389 sekä osoitteesta rekrytointi@farenta.fi.

Voit hakea vaivattomasti täyttämällä pikahakulomakkeen osoitteessa http://bit.ly/haefarentalle 30.11.2019 mennessä tai tallentamalla hakemuksesi . Farentaverkon CV-pankkiin, osoitteeseen https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

Apteekinhoitaja Vesilahden sivuapteekille Tampereelle

Posted on November 12, 2019

Haemme pikaisella aikataululla apteekinhoitajaa työskentelemään asiakkaallamme Vesilahden sivuapteekille Tampereelle. Voit olla koulutukseltasi farmaseutti tai proviisori. Tehtävä on täysipäiväinen, määräaikainen ja alkaa alkuvuodesta 2020. Apteekinhoitajuuden pituudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta määräaikaisuuden jälkeen työt jatkuvat muissa asiakasapteekeissamme.

Apteekinhoitajan työnkuva on erittäin kokonaisvaltainen ja itsenäinen, mikä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Asiakaspalvelun lisäksi työnkuvaan kuuluvat tilaukset, tavaranpurku sekä laskutus ja muut apteekin taustatyöt.

Odotamme sinulta farmaseuttista koulutusta, kokemusta apteekkityöstä, kiinnostusta myyntiä ja markkinointia kohtaan sekä asiantuntevaa otetta työhön. Työssä vaaditaan Maxx-apteekkijärjestelmän osaamista.

Kysy lisätietoja Miralta p. 050 520 3381 ja Katinkalta p. 040 485 0389 tai osoitteesta rekrytointi@farenta.fi. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 30.11..2019 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list. Hae kuitenkin pian, sillä haastatteluja sovitaan jo hakuaikana!


Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Yhdistämme alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja­-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin, jonka yli 320 apteekkia tarjoaa asiantuntevaa terveys­ ja hyvinvointineuvontaa sekä laajan, laadukkaan valikoiman tuotteita kuluttajille. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.Farmaseutteja lääketeollisuuden koulutusputkeen

Posted on November 06, 2019

MIKÄ ON LÄÄKETEOLLISUUDEN KOULUTUSPUTKI?

Oriolassa teemme työtä terveemmän huomisen puolesta ja tarjoamme asiakkaittemme tarpeisiin kestävät ratkaisut ja palvelut. Kattavan palveluvalikoimamme vuoksi voimme tarjota työntekijöillemme lääkealan monipuolisimmat urapolut.

Lääketeollisuuden koulutusputki -valmennuksella Oriola kouluttaa osaajia, jotta palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Vahvalla asiantuntemuksella ja osaamisella tuomme asiakkaillemme lisäarvoa ja autamme heitä menestymään. Apteekkiasiakkaillemme tarjottavan farmaseuttisen henkilöstöpalvelun lisäksi tarjoamme lääketeollisuuden asiakkaillemme asiantuntijapalveluitamuun muassa tutkimuksiin, laatuun, myyntilupiin, käännöksiin, lääketurvaan ja lääkeinformaation, myynninedistämiseen ja market access -tarpeisiin liittyen . Asiakkaamme saavat meiltä aina juuri tarpeitaan vastaavaa osaamista..

Lääketeollisuuden koulutusputki -valmennuksessa työskennellään pääsääntöisesti Farenta -henkilöstöpalveluiden farmaseutin tehtävissä asiakasapteekeissamme.. A apteekkityön ohella valmennukseen kuuluu koulutuspäiviä, joissa perehdytään lääketeollisuuteen ja sen tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Valmennukseen osallistuvilla on mahdollisuus edetä lääketeollisuuden avustaviin tehtäviin huippuasiantuntijoidemme opastuksella. Avustavista tehtävistä työura voi jatkua aina haastaviin lääketeollisuuden asiantuntijatehtäviin asti.

KENELLE?

Lääketeollisuuden koulutusputki – valmennus on loistava mahdollisuus farmaseutille, jolla ei ole aiempaa työkokemusta lääketeollisuudesta, mutta palava into päästä työskentelemään lääketeollisuuden tehtävissä. Koulutukseen voivat hakea farmaseutit , jotka ovat kiinnostuneita työskentelystä Oriolan kattavien lääketeollisuuden palvelujen parissa.

Koulutettavilta edellytetään farmaseutin tutkintoa, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja nopeaa oppimiskykyä. Iloinen ja reipas asenne on ehdoton etu!

MITEN VOIN HAKEA MUKAAN KOULUTUKSEEN?

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 15.12.2019 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list.

Kysy lisätietoja Mira Järviseltä soittoaikana 12.11. klo 13-17, 26.11. klo 8-10 tai 10.12. klo 13-17 puh. 050 520 3381.Voit myös kysyä lisätietoja s-postitse: rekrytointi@farenta.fi.


Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Yhdistämme alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja­-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin, jonka yli 320 apteekkia tarjoaa asiantuntevaa terveys­ ja hyvinvointineuvontaa sekä laajan, laadukkaan valikoiman tuotteita kuluttajille. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.


Hae Takaisin apteekkiin- koulutukseen

Posted on November 06, 2019

Vetääkö veri takaisin apteekin asiakaspalvelutyöhön?

Kaipaatko vaihtelua nykyiseen työhösi?

Haluatko vahvistaa osaamistasi apteekkikentän ja asiakaskunnan tuntemuksella?

Tarvitsetko lisäansioita?

Oriolassa tehdään työtä terveemmän huomisen puolesta ja tarjoamme asiakkaittemme tarpeisiin kestävät ratkaisut ja palvelut. Apteekkiala on muutoksessa ja osaavien tekijöiden tarve on suuri. Samaan aikaan moni apteekissa uransa aloittanut pohtii paluuta monipuoliseen asiakaspalvelutyöhön apteekissa. Vastaamme asiakkaidemme henkilöstötarpeeseen ja käynnistämme Tammikuussa 2020 Takaisin apteekkiin -koulutuksen. Sen avulla farmaseutti tai proviisori pääsee ohjatusti palaamaan apteekin asiakaspalvelutyöhön vaikka oman päätyönsä ohessa.

Ammatillisen osaamisen ylläpito itsenäisesti voi olla haasteellista ja aikaa vievää. Takaisin apteekkiin -koulutus tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuden palata apteekkityöhön ja väylän apteekkifarmaseutin ammattitaidon päivittämiseen ja sen ylläpitämiseen. Koulutus on mahdollista suorittaa oman työn ohessa, jonka jälkeen tarjoamme töitä asiakasapteekeissamme Farenta -henkilöstöpalvelumme kautta. Täysiaikainen tai osa-aikainen työkentely järjestetään joustavasti työntekijöidemme toiveiden mukaan , esimerkiksi iltoja ja viikonloppuja muutamia kertoja kuukaudessa.

Marjo Vainio palasi osa-aikaisesti apteekkityöhön. Käy lukemassa Marjon kokemukset apteekkiin paluusta täältä.

KOULUTUKSEN KUVAUS

- Takaisin apteekkiin on kattava koulutus, joka sisältää mm. alan viimevuosien uudistuksien läpikäynnin (KELA -säädökset, Tietosuoja-asiat, Lääkevarmennusjärjestelmä ja tarvittaessa e-reseptijärjestelmä) sekä apteekkiohjelmien haltuunoton.

- Koulutuksen kautta saat vahvan pohjan, joka tukee paluuta apteekkityöhön. Saat myös vertaistukea muilta koulutukseen osallistuvilta. - Takaisin apteekkiin -koulutuksen voi suorittaa oman työn ohessa tammi-toukokuussa 2020. Suuri osa koulutuksesta tehdään etänä Farentaverkon kautta ja itseopiskeluna. Koulutus sisältää myös lähikoulutuskertoja.

- Työ apteekin asiakaspalvelussa alkaa kesäkuussa 2020 .

MITEN PÄÄSEN MUKAAN KOULUTUKSEEN?

Edellytämme koulutukseen valittavilta itsenäistä otetta opiskeluun, kiinnostusta asiakaspalveluun ja halua hyödyntää ammattiosaamista apteekissa. Oma-aloitteisuus, aktiivisuus ja halu oppia uutta ovat hyvä lähtökohta ammentaa uusia taitoja. Ei haittaa, vaikka aiemmasta apteekkityöstä olisi kulunut pidempi aika, koulutusta voidaan räätälöidä kunkin osallistujan tarpeiden mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 15.12.2019 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list.

Kysy lisätietoja Mira Järviseltä soittoaikana 12.11. klo 13-17, 26.11. klo 8-10 tai 10.12. klo 13-17 puh. 050 520 3381.Voit myös kysyä lisätietoja s-postitse: rekrytointi@farenta.fi.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

Farmaseutti Tampereelle

Posted on November 05, 2019

Haemme farmaseuttia työskentelemään asiakasapteekeissamme Tampereen alueella, osa-aikaisesti tai tuntisopimuksella. Voit työskennellä joustavasti elämäntilanteesi mukaan.

Farentalaisena pääset näkemään ja kokemaan monenlaisia työympäristöjä ja oppimaan uutta, mutta myös halutessasi työskentelemään yhdessä asiakasapteekissa. Työsuhteesi etuihin kuuluvat laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä laaja ja rautainen ammatillinen verkosto.

Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa. Olethan tehokas asiakaspalvelun huippuosaaja, joka haluaa oppia uutta ja kehittää lääkealaa. Arvostamme myyntihenkisyyttä ja haluasi kehittyä farmasistina.

Kysy lisätietoja Katinkalta: p. 040 485 0389 tai Miralta p. 050 520 3381 sekä osoitteesta rekrytointi@farenta.fi.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 1.11.2019 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

Avoin hakemus lääketeollisuuden tehtäviin

Posted on October 02, 2019

Farenta yhteistyössä Oriolan kanssa tarjoaa monipuolisimmat urapolut farmasian alalla. Lääketeollisuuden liiketoiminta-alueemme asiantuntijat työskentelevät kliinisten- ja vaikuttavuustutkimusten, laadun, myyntilupien, käännösten, lääketurvan ja lääkeinformaation, myynninedistämisen ja Market Access -tehtävien parissa. Lääketeollisuuden asiakkaamme saavat meiltä aina juuri tarpeitaan vastaavaa osaamista assistenteista huipputason erityisasiantuntijoihin.

Mikäli olet farmasisti joko lääketeollisuuskokemuksella tai vielä ilman kokemusta tältä alueelta, ja haluat jatkossa työllistyä lääketeollisuuden töihin, jätä meille avoin hakemuksesi. Kokeneena asiantuntijana sinulla on mahdollisuus työllistyä osaamistasosi mukaisesti ja pääset kehittymään eteenpäin huippuasiantuntijoidemme ohjauksessa. Mikäli kokemusta ei vielä ole, pääset kartuttamaan sitä ensin avustavissa töissä, ja etenemään ja oppimaan joko apteekkityön ohessa tai täyspäiväisesti.

Asenne ja motivaatio ovat meille tärkeitä ominaisuuksia ja koulutamme mielellämme uusia osaajia lääketeollisuuden monipuolisiin tehtäviin. Lisäksi lääketeollisuuden työt vaativat usein hyvää englannin kielen taitoa ja hyvää Office ohjelmistojen osaamista.

Kaikki avoimet paikat eivät aina mene julkiseen hakuun, vaan etsimme nopean tarpeen tullessa osaajia CV-pankista. Luemme hakemuksia viikoittain ja käsittelemme ne luottamuksella. Pyrimme kutsumaan sinut pikaisesti haastatteluun, mikäli meillä on profiiliisi sopivia työtehtäviä avoimena. Avointen hakemusten osalta voit saada haastattelukutsun vasta myöhemmin.

Täyttämällä Farentaverkon CV-pankissa työhakemuksen huolellisesti parannat mahdollisuuksiasi tulla huomatuksi haussa.

• kerro osaamisestasi

• kerro missä asioissa itse haluaisit kehittyä

• kerro miten me voisimme olla avuksi haaveittesi toteutumisessa

• kerro millainen tyyppi olet, missä olet parhaimmillasi ja mitä haluat seuraavaksi tehdä

• Sinun tarvitsee täyttää CV-pankin tiedot vain kerran ja mielenkiintoisen työn ilmaantuessa voit liittää hakemuksesi kyseiseen pestiin

• Liitä mukaan informatiivinen CV

Mikäli mielenkiintosi heräsi, käy lisäämässä vapaamuotoinen hakemuksesi Farentaverkon CV-pankkiin, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list. Halutessasi voit kysyä lisätietoja Miralta: p. 050 520 3381 tai osoitteesta rekrytointi@farenta.fi.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Farenta

Farenta on vuonna 2003 perustettu lääkealan asiantuntijayritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita apteekeille, asiantuntijapalveluita lääketeollisuuteen ja ainutlaatuisia sähköisiä ratkaisuja koko lääkealalle. Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin. Syksyllä 2016 Farentasta tuli osa Oriolaa. Oriola Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

Avoin hakemus apteekkityöhön

Posted on October 02, 2019

Tänne voit liittää CV:si, jos etsit aktiivisesti töitä Farentalta ja toivot yhteydenottoa. Kerro minkätyyppistä työsuhdetta ja työtehtävää etsit ja miltä alueelta.

Lisätiedot: rekrytointi@farenta.fi, p. 050 520 3381