Farmasian opiskelijoita PharmaServicen ANJA-annosjakelupalveluun

Posted on October 26, 2021

Annosjakelutyöntekijä PharmaServicen ANJA-annosjakelupalveluun

Etsimme PharmaServicen ANJA-annosjakelupalveluumme tuntityöntekijöitä. Tuntityöntekijänä Pharmaservicellä pääset muun muassa tarkastamaan annosjakelupusseja sekä purkamaan lääkepakkauksia. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä Herttoniemessä, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Tule tekemään kanssamme töitä merkityksellisten työtehtävien pariin!

Tarjoamme sinulle vertaansa vailla olevan näkymän koko toimialalle ja inspiroivia mahdollisuuksia eri liiketoiminnoissamme. Yrityksemme tarkoitus on ”Health for life”. Painotamme kulttuurissamme avoimuutta ja yhteistyötä. Tuemme ja välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja yhteisöistä, joissa toimimme. Viihtyäksesi meillä sinun täytyy olla avoin, aloitekykyinen ja vastuuntuntoinen – vastavuoroisesti me autamme sinua kehittämään vahvuuksiasi. Vaalimme avoimuutta, aloitteellisuutta, vastuunkantoa ja yhteistyötä.

Kiinnostuitko? Täytä työhakemuslomake heti tai viimeistään 30.11.2021 tästä linkistä.

Haastattelemme jo hakuajan aikana.

Lisätietoja merja.tuominen@oriola.com

Lisätietoa annosjakelupalvelustamme löydät: anja.fi

PharmaService

PharmaService Oy on koneellisen annosjakelun asiantuntija ja apteekkien yhteistyökumppani. Anja on PharmaServicen kehittämä ja tuottama palvelu lääkkeiden koneelliseen annosjakeluun. Palvelu parantaa potilaan lääkitysturvallisuutta. PharmaService on alansa edelläkävijä annosjakelupalvelun laadun, tilausprosessin ja markkinoinnin saralla. PharmaService Oy on osa Oriola Oyj konsernia.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö ja vahva lääkealan asiantuntija. Suomessa Oriolalla on yli 70 vuoden kokemus lääkejakelusta, ja yhdistämme alan toimijat lääkeyrityksistä kuluttajiin ainutlaatuisella tavalla. 4 300 työntekijäämme edistää ihmisten ja eläinten hyvinvointia. Toimitamme lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet turvallisesti ja asiakasystävällisesti niin apteekeille, eläinlääkäreille, vähittäiskaupan toimijoille kuin verkkokaupan ja annosjakelun kautta kuluttajille. Asiantuntijapalvelumme tukevat lääkeyrityksiä koko tuotteen elinkaaren ajan. Ruotsissa Oriola omistaa maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin.

Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV