Apteekinhoitaja Vesilahden sivuapteekille Tampereelle

Posted on November 12, 2019

Haemme pikaisella aikataululla apteekinhoitajaa työskentelemään asiakkaallamme Vesilahden sivuapteekille Tampereelle. Voit olla koulutukseltasi farmaseutti tai proviisori. Tehtävä on täysipäiväinen, määräaikainen ja alkaa alkuvuodesta 2020. Apteekinhoitajuuden pituudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta määräaikaisuuden jälkeen työt jatkuvat muissa asiakasapteekeissamme.

Apteekinhoitajan työnkuva on erittäin kokonaisvaltainen ja itsenäinen, mikä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Asiakaspalvelun lisäksi työnkuvaan kuuluvat tilaukset, tavaranpurku sekä laskutus ja muut apteekin taustatyöt.

Odotamme sinulta farmaseuttista koulutusta, kokemusta apteekkityöstä, kiinnostusta myyntiä ja markkinointia kohtaan sekä asiantuntevaa otetta työhön. Työssä vaaditaan Maxx-apteekkijärjestelmän osaamista.

Kysy lisätietoja Miralta p. 050 520 3381 ja Katinkalta p. 040 485 0389 tai osoitteesta rekrytointi@farenta.fi. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 15.12.2019 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list. Hae kuitenkin pian, sillä haastatteluja sovitaan jo hakuaikana!


Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Yhdistämme alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja­-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin, jonka yli 320 apteekkia tarjoaa asiantuntevaa terveys­ ja hyvinvointineuvontaa sekä laajan, laadukkaan valikoiman tuotteita kuluttajille. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Näytä kartalla

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Näytä kartalla

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa

Näytä kartalla