Asiakkuuspäällikkö Farentalle

Posted on April 25, 2022

Onko palvelumyynti ja onnistunut asiakaskokemus lähellä sydäntäsi? Koetko halua auttaa kollegoita ja asiakkaita onnistumaan? Puhkutko intoa päästä kehittämään palveluita ja yrityksemme toimintaa ja huolehtimaan näkyvyydestämme lääkealalla? Mikäli vastasit kyllä, niin tämä tehtävä voi olla juuri sinulle.

Haemme Farentalle kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakkuuspäällikköä. Päätehtävinä on vastata Farentan henkilöstöpalvelun sopimusasiakkaista ja palvelun toteutumisesta asiakasapteekeille sekä yrityksille palvelulupauksen mukaisesti sekä uusasiakashankinnasta. Vastuualueisiin kuuluu mm. asiakassuhteiden ylläpito, yhteydenpito asiakkaiden ja kollegojen kanssa, palvelun toiminnasta vastaaminen asiakkaalle päin, asiakasviestinnän ja -markkinoinnin suunnittelu ja toteuttamiseen osallistuminen.

Tarjoamamme tehtävään sopiva koulutustausta on farmaseuttinen tai muu soveltuva koulutus. Tehtävä edellyttää vankkaa kokemusta palvelumyynnistä sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kokemusta asiakassuhteiden hoitamisesta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää liikkumista koko Suomen alueella.

Haemme joukkoomme positiivista ja energistä tiimityöskentelijää, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot ja halu kehittää ja kehittyä. Omaksut nopeasti uutta ja pystyt edistämään useitakin asioita samanaikaisesti. Tehtävä edellyttää järjestelmällistä, tarkkaa ja vastuuntuntoista työotetta.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä osaavien asiantuntijoidemme kanssa Farentalla.

Jos innostuit tehtävästä, lähetä hakemus palkkatoiveineen 15.5.2022 mennessä osoitteessa CV Database | Farenta. Käynnistämme haastattelut hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Matero, p. 045 13 868 40.

Hae töihin Farentalle

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Farenta-henkilöstöpalvelun tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin.

Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Kaikki avoimet työpaikat ja hakeminen niihin täältä >>

Hae apteekkityöhön ketterästi
Hae avoinna oleviin tehtäviin