Erityislupahakemus- ja markkinointikoordinaattori

Posted on October 14, 2020

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla.

Tarkoituksemme on auttaa jokaista elämään terveemmin. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti – tapahtuipa se apteekkien, eläinlääkärien, vähittäiskaupan, verkkopalvelujen tai annosjakelun kautta kuluttajille. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin.

Laaja palveluvalikoimamme auttaa lääkeyrityksiä, apteekkeja, yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa sekä alan muita toimijoita onnistumaan toiminnassaan.

Vuonna 2019 Oriolan liikevaihto oli noin 1,7 miljardia euroa ja yhtiössä oli lähes 4 300 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Tarkoituksemme on auttaa jokaista elämään terveemmin. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti – tapahtuipa se apteekkien, eläinlääkärien, vähittäiskaupan, verkkopalvelujen tai annosjakelun kautta kuluttajille. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin. Laaja palveluvalikoimamme auttaa lääkeyrityksiä, apteekkeja, yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa sekä alan muita toimijoita onnistumaan toiminnassaan. Vuonna 2019 Oriolan liikevaihto oli noin 1,7 miljardia euroa ja yhtiössä oli lähes 4 300 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Haemme tiimiimme

Erityislupahakemus- ja markkinointikoordinaattoria

Retail liiketoiminta-alueelle erityisluvallisten lääkkeiden kategoriaan. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ja toimipaikkana Espoon pääkonttorimme.

Liiketoiminta-alue Retailissa tarjoamme laajan valikoiman terveys- ja hyvinvointituotteita apteekeille, eläinlääkäreille, julkisen ja yksityisen terveydenhuollon toimijoille ja vähittäiskaupoille sekä palveluita apteekeille, kuten annosjakelu ja henkilöstövuokraus. Näiden lisäksi vastaamme myös tuotehankinnoista, erityisluvallisista lääkevalmisteista sekä asiakaspalvelusta.

Erityislupahakemus - ja markkinointikoordinaattori tukee kategoriatiimiä ja kategoriapäällikköä erityslupahakemusten käsittelyssä ja muissa tuotealueen hallinnollisissa tehtävissä. Tärkeimmät ulkoiset kontaktit tässä tehtävässä ovat asiakkaat ja viranomaistahot, kuten Fimea. Sisäisistä kontakteista tiivistä yhteistyötä tehdään muun muassa asiakaspalvelun, Master Data tiimin, logistiikan sekä laatuorganisaation kanssa.

Tärkeimmät vastuut tässä roolissa ovat:

* Erityislupahakemusten käsittely ja koordinointi (Oriola ja päämiehet)

* Erityislupapäätösten hallinnointi, käsittely ja laskuttaminen

* Valikoitujen erityisluvallisten lääkkeiden myynti ja maahantuonti

* Asiakaspalvelutehtävät

* Oriolan palveluiden myynti ja markkinointi

* Palvelujen kehittäminen koskien erityisluvallisia lääkkeitä

Tehtävässä menestyäksesi, odotamme Sinulta:

* Farmaseutin tutkintoa

* Työkokemusta vastaavasta roolista farmaseuttisten tuotteiden ja/tai hankintaketjun parissa

* Sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen sekä suomenkielen taitoa. Muu kielitaito, erityisesti ruotsinkieli katsotaan eduksi.

* Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja palveluasennetta

* Hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti Office työkalut ja Excel. SAP järjestelmien tuntemus ja taidot katsotaan eduksi.

* Hyviä kommunikaatiotaitoja ja kykyä sekä halua toimia aktiivisena tiiminjäsenenä

* Analyyttistä ja strukturoitua tapaa toimia ja kykyä ratkaista ongelmia nopeasti ja ennakoidusti

Henkilönä olet positiivinen, oma-aloitteinen ja kiinnostunut liiketoiminnan jatkuvasta kehittämisestä. Omaat vahvat sosiaaliset taidot ja haluat auttaa tiimiäsi onnistumaan osallistumalla aktiivisesti yhteistyöhön asiakkaiden ja kollegoiden kanssa.

Me Oriolassa kannamme vastuun, olemme avoimia, työskentelemme yhdessä ja olemme aloitteellisia. Jos koet arvomme omiksesi ja innostuit tehtävästä, lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen sunnuntaihin 1.11.2020 mennessä osoitteessa: https://www.oriola.com/fi/tyopaikat/. Käynnistämme haastattelut hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävästä antaa lisätietoa tuotepäällikkö Tiina Liipo (puh. +358505261445).

Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV