Etsitkö joustavia viikonlopputöitä Tampereelta tai pääkaupunkiseudulta?

Posted on July 04, 2022

Haemme joukkoomme reippaita ja asiakaspalvelutaitoisia farmaseutteja tai proviisoreja työskentelemään asiakasapteekeissamme Tampereen sekä pääkaupunkiseudun alueella, työt painottuvat viikonloppuihin.

Farenta-henkilöstöpalveluilla sinulla on mahdollisuus nähdä erilaisia työympäristöjä, oppia uutta sekä kerryttää kokemusta. Voit myös halutessasi työskennellä yhdessä asiakasapteekissamme.

Työ joustaa elämäntilanteesi mukaan ja voit tehdä yhden tai useamman viikonlopun töitä kuukaudessa. Pystyt myös itse vaikuttamaan, kuinka paljon teet työvuoroja. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohelle, sillä tarjoamme myös lyhyitä iltavuoroja, joihin ehtii opiskeluiden jälkeen. Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluvat laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä laaja ja rautainen ammatillinen verkosto.

Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa. Olethan tehokas asiakaspalvelun huippuosaaja, joka haluaa oppia uutta ja kehittää lääkealaa. Arvostamme myyntihenkisyyttä ja haluasi kehittyä farmasistina.

Hae mukaan lääkealan huippuporukkaan vaivattomasti, täyttämällä lomake 31.8.2022 mennessä osoitteessa http://bit.ly/Farenta-henkilöstöpalvelut-pikahaku. Lomakkeen täyttäminen vie alle minuutin. Löydät hakulinkin myös sivuilta farenta.com/toihin. Kysy lisätietoja osoitteesta apteekkirekrytointi@eezy.fi. Hae mukaan pian, haastatteluja sovitaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Hae töihin Farentalle

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Farenta-henkilöstöpalvelun tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin.

Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Kaikki avoimet työpaikat ja hakeminen niihin täältä >>

Hae apteekkityöhön ketterästi
Hae avoinna oleviin tehtäviin