Farmaseutteja lääketeollisuuden koulutusputkeen

Posted on November 06, 2019

MIKÄ ON LÄÄKETEOLLISUUDEN KOULUTUSPUTKI?

Oriolassa teemme työtä terveemmän huomisen puolesta ja tarjoamme asiakkaittemme tarpeisiin kestävät ratkaisut ja palvelut. Kattavan palveluvalikoimamme vuoksi voimme tarjota työntekijöillemme lääkealan monipuolisimmat urapolut.

Lääketeollisuuden koulutusputki -valmennuksella Oriola kouluttaa osaajia, jotta palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Vahvalla asiantuntemuksella ja osaamisella tuomme asiakkaillemme lisäarvoa ja autamme heitä menestymään. Apteekkiasiakkaillemme tarjottavan farmaseuttisen henkilöstöpalvelun lisäksi tarjoamme lääketeollisuuden asiakkaillemme asiantuntijapalveluitamuun muassa tutkimuksiin, laatuun, myyntilupiin, käännöksiin, lääketurvaan ja lääkeinformaation, myynninedistämiseen ja market access -tarpeisiin liittyen . Asiakkaamme saavat meiltä aina juuri tarpeitaan vastaavaa osaamista..

Lääketeollisuuden koulutusputki -valmennuksessa työskennellään pääsääntöisesti Farenta -henkilöstöpalveluiden farmaseutin tehtävissä asiakasapteekeissamme.. A apteekkityön ohella valmennukseen kuuluu koulutuspäiviä, joissa perehdytään lääketeollisuuteen ja sen tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Valmennukseen osallistuvilla on mahdollisuus edetä lääketeollisuuden avustaviin tehtäviin huippuasiantuntijoidemme opastuksella. Avustavista tehtävistä työura voi jatkua aina haastaviin lääketeollisuuden asiantuntijatehtäviin asti.

KENELLE?

Lääketeollisuuden koulutusputki – valmennus on loistava mahdollisuus farmaseutille, jolla ei ole aiempaa työkokemusta lääketeollisuudesta, mutta palava into päästä työskentelemään lääketeollisuuden tehtävissä. Koulutukseen voivat hakea farmaseutit , jotka ovat kiinnostuneita työskentelystä Oriolan kattavien lääketeollisuuden palvelujen parissa.

Koulutettavilta edellytetään farmaseutin tutkintoa, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja nopeaa oppimiskykyä. Iloinen ja reipas asenne on ehdoton etu!

MITEN VOIN HAKEA MUKAAN KOULUTUKSEEN?

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 15.12.2019 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list.

Kysy lisätietoja Mira Järviseltä soittoaikana 12.11. klo 13-17, 26.11. klo 8-10 tai 10.12. klo 13-17 puh. 050 520 3381.Voit myös kysyä lisätietoja s-postitse: rekrytointi@farenta.fi.


Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Yhdistämme alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja­-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin, jonka yli 320 apteekkia tarjoaa asiantuntevaa terveys­ ja hyvinvointineuvontaa sekä laajan, laadukkaan valikoiman tuotteita kuluttajille. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.


Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Näytä kartalla

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Näytä kartalla

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa

Näytä kartalla