Farmaseutteja Ruotsiin/Farmaceut till Sverige

Posted on November 16, 2018

Kronans_apotek_logo.png#asset:577

Tarjoamme alan kattavimmat urapolut ulottuen nyt myös Ruotsiin

Kom och arbeta som farmaceut i en av Sveriges största Apotekskedjor!

Vill du få möjlighet att fördjupa dina kunskaper och samtidigt lära känna Sveriges kultur i en av våra mer familjära orter?

Denna vinter startar vi för sjunde gången vårt rekryteringsprojekt för EU-farmaceuter för att komma och jobba i Sverige. Projektet utgår från några specifika orter i Sverige.

För oss på Kronans apotek är det viktigt att möta våra medarbetare med det de behöver för att trivas och utvecklas hos oss. Därför är vi också väldigt glada och stolta över att hela 80% av de utlandsrekryterade farmaceuter vi anställt valt att vara kvar hos oss för att fortsätta utvecklas. Vill du vara med på vår nya resa?

Vi letar efter drivna läkemedelsspecialister som vill förbättra våra kundmöten tillsammans med våra medarbetare i apoteken varje dag. Detta utefter våra värdeord Öppenhet, Ansvar, Initiativ och att sprida Glädje!

Arbetsansvar

Du kommer att få arbeta flexibelt över hela apoteket med vårt dagliga kvalitetsarbete, lagerhållning av varor, ett brett sortiment och våra kundkampanjer. Du ser till att kunderna kommer i första fokus och trivs med att ge kvalitativ och mångsidig rådgivning till våra värdefulla kunder.

Krav

Legitimerad farmaceut eller apotekare med starkt intresse för professionell läkemedelsrådgivning på svenska.

Vad erbjuder vi dig?

Bli en del av en stor läkemedelskoncern och ett engagerat team.

Möjligheter till karriärsutveckling inom en av Sveriges största Apotekskedjor

Bli en del av ett nätverk med andra farmaceuter från hela Europa

Digitalt och anpassat utbud av utbildningar för din veckovisa kompetenstid

Friskvårdsbidrag, personalrabatt och såklart kollektivavtal och marknadsmässiga löner.

Skicka din ansökning!

Tjänsterna kommer ha uppstart i mitten av april 2019, då måste man även ha nått nivån av flytande svenska i tal och skrift. Rekryteringen pågår just nu så välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan till Jobb@kronansapotek.se och märk din ansökan med ”EU-farmaceut”

Frågor om rekryteringsprojektet? Kontakta Maria.Wansolin@kronansapotek.se

Kom och möta oss på Oriolas och Farentas avdelning (1a29) på Farmasian Päivät den 16.-17. november. Följa oss också på LinkedIn!

Välkommen till oss på Kronans apotek!

Oriola

Oriola är specialisten på läkemedels- och apoteksdistribution, med marknadens bästa service och kvalitet i fokus. Vi har mer än 100 års erfarenhet av läkemedelsdistribution i Sverige under våra tidigare namn KD Pharma och Kronans Droghandel. Vårt uppdrag är att vara “The Channel for Health”, kanalen för läkemedel och apoteksvaror. Oriola är en del av finska Oriola Corporation som är noterat på Helsingfors Fondbörs. I Sverige finns vi i Mölnlycke, Enköping och Stockholm.


CV-pankki

Lisää tietosi lääkealan CV-pankkiin!

Farenta etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin lääkealan oman CV-pankin osaajajoukosta.

Lisäämällä ansioluettelosi CV-pankkiin varmistat, että lääkealan halutuimmat työpaikat ovat ulottuvillasi.

CV-pankki

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa