Farmaseutteja, teknisiä työntekijöitä ja proviisori Kuopioon perustettavaan apteekkiin

Posted on August 10, 2018

Haemme farmaseutteja, teknisiä työntekijöitä sekä proviisoria Kuopioon perustettavaan apteekkiin vakituisiin koko- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan marraskuun aikana.

Uusi apteekki avataan KYS:in pääaulaan ja kyseessä on ensimmäinen avoapteekki Suomessa, joka tulee sairaalan yhteyteen. Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana perustamassa uutta apteekkia ja kehittämässä sitä osana tiivistä työyhteisöä.

Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa, kokemusta apteekkityöstä ja iloa ja intoa toimia asiakaspalvelussa. Arvostamme myyntihenkisyyttä, tarkkaa työotetta ja aitoa innostusta omaa työtä kohtaan. Monipuolinen osaaminen apteekin eri työtehtävistä on toivottavaa.

Apteekki tulee palvelemaan asiakkaitaan laajoilla aukioloilla ja työntekijöiden vuorot jaetaan tasapuolisesti kaikkien työntekijöiden kesken. Tehtävät edellyttävät Maxx-apteekkiohjelman aiempaa käyttökokemusta. Teknisen työntekijän tehtävät sopivat hyvin myös farmasian opiskelijalle.

Saat työsuhteen mukana farentalaisen edut: työterveyshuollon, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä laajan ja rautaisen ammatillisen verkoston.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 2.9.2018 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin. Kerro hakemuksessasi mielenkiinnon kohteistasi ja aiemmista vastuistasi apteekkityössä. Hae kuitenkin pian, haastatteluja sovitaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä! Kysy lisätietoja Mira Järviseltä soittoaikana 15.8. klo 12-16, 23.8. klo 8-12 tai 29.8. klo 12-16 puh. 050 520 3381 tai mailitse osoitteesta rekrytointi@farenta.fi.

Farenta

Farenta on vuonna 2003 perustettu lääkealan asiantuntijayritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita apteekeille, asiantuntijapalveluita lääketeollisuuteen ja ainutlaatuisia sähköisiä ratkaisuja koko lääkealalle. Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin. Syksyllä 2016 Farentasta tuli osa Oriolaa.

CV-pankki

Lisää tietosi lääkealan CV-pankkiin!

Farenta etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin lääkealan oman CV-pankin osaajajoukosta.

Lisäämällä ansioluettelosi CV-pankkiin varmistat, että lääkealan halutuimmat työpaikat ovat ulottuvillasi.

CV-pankki

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa