Farmaseutti Espoon 11. Jorvin apteekkiin

Posted on November 15, 2021

Farmaseutti Espoon 11. Jorvin apteekkiin

Haemme Espoon sairaalaan, Jorvin sairaalakampuksella sijaitsevaan Espoon 11. Jorvin apteekkiin farmaseuttia. Apteekki sijaitsee keskeisellä paikalla, tulit sitten omalla autolla tai kestävästi julkisilla tai kevyenliikenteen verkkoa hyödyntäen. Auton voi pysäköidä sairaalan halliin.

Jorvin sairaalan apteekki on yksi ensimmäisistä, sairaaloiden yhteyteen perustetuista avoapteekeista Suomessa. Farmaseutit tekevät apteekissa annosjakelua, johon koulutamme tarvittaessa mutta aikaisempi kokemus annosjakelusta ehdottomasti eduksi. Jorvin Apteekissa teet työtä mielenkiintoisessa kliinisessä toimintaympäristössä ja osana tiivistä työyhteisöä.

Edellytämme hakijoilta kokemusta apteekkityöstä ja iloa ja intoa toimia asiakaspalvelussa. Arvostamme myyntihenkisyyttä, omatoimisuutta, vastuullisuutta, tarkkuutta ja aitoa innostusta työtä kohtaan. Monipuolinen osaaminen eri työtehtävistä apteekissa on työssä onnistumisen kannalta etu. Tehtävät edellyttävät Maxx-apteekkiohjelman aiempaa käyttökokemusta.

Jorvin sairaalan apteekki palvelee asiakkaita sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja joustavin aukioloajoin. Työvuorot jaetaan tasapuolisesti kaikkien työntekijöiden kesken.

Tarjoamme työntekijöille kattavat edut: työterveyshuollon, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä laajan ja rautaisen ammatillisen verkoston.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 12.12.2021 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list. Kerro hakemuksessasi mielenkiinnon kohteistasi ja aiemmista vastuistasi apteekkityössä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae nopeasti. Tehtävästä lisätietoa osoitteesta apteekkirekrytointi@oriola.com.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Farenta-henkilöstöpalvelut ovat osa Oriolaa ja kattavaa palveluvalikoimaamme terveyden ja hyvinvoinnin sektorilla. Oriolan tarkoitus, 'Health for life' kuvaa olemassaolomme merkitystä. Teemme työtä terveemmän huomisen puolesta ja yhdistämme alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Siksi voimme tarjota työntekijöillemme lääkealan monipuolisimmat urapolut.

Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV