FARMASEUTTI ESPOON 11. JORVIN APTEEKKIIN

Posted on June 17, 2022

Haemme Espoon sairaalaan, Jorvin sairaalakampuksella sijaitsevaan Espoon 11. Jorvin apteekkiin farmaseuttia. Työ alkaa syyskuusta tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee keskeisellä paikalla, tulit sitten omalla autolla tai kestävästi julkisilla tai kevyenliikenteen verkkoa hyödyntäen. Auton voi pysäköidä sairaalan halliin.

Jorvin sairaalan apteekki on yksi ensimmäisistä, sairaaloiden yhteyteen perustetuista avoapteekeista Suomessa. Farmaseutit tekevät apteekissa monipuolista työtä, johon lisäkoulutamme tarvittaessa. Farmaseutit toimivat mielenkiintoisessa toimintaympäristössä osana tiivistä työyhteisöä.

Edellytämme hakijoilta kokemusta apteekkityöstä ja iloa ja intoa toimia asiakaspalvelussa. Arvostamme myyntihenkisyyttä, omatoimisuutta, vastuullisuutta, tarkkuutta ja aitoa innostusta työtä kohtaan. Monipuolinen osaaminen eri työtehtävistä apteekissa on työssä onnistumisen kannalta etu. Tehtävät edellyttävät Maxx-apteekkiohjelman aiempaa käyttökokemusta ja kokemus Rowa-robotista on etu.

Jorvin sairaalan apteekki palvelee asiakkaita sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja joustavin aukioloajoin. Työvuorot jaetaan tasapuolisesti kaikkien työntekijöiden kesken.

Mitä tarjoamme?

o Valinnanvapauden tehdä koko- tai osa-aikaisesti, elämäntilanteesi mukaan

o kattavat työsuhde-edut (laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, sekä rautainen ammatillinen verkosto)

o mahdollisuuden lisätä ammatillista osaamista koulutustemme kautta. Meillä on työntekijöillemme henkilökohtainen koulutusbudjetti.

o mukavia vapaa-ajan tapahtumia

Mitä toivomme?

o farmaseutin tutkintoa

o tehokasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta

o kiinnostusta alaa kohtaa

Kysy lisätietoja osoitteesta apteekkirekrytointi@eezy.fi Voit hakea mukaan jo tänään, mutta viimeistään 31.7.2022. Haastattelemme kandidaatteja sekä teemme työntekijävalintoja jo hakuajan puitteissa. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä meihin apteekkirekrytointi@eezy.fi, niin jutellaan lisää!

Hae töihin Farentalle

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Farenta-henkilöstöpalvelun tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin.

Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Kaikki avoimet työpaikat ja hakeminen niihin täältä >>

Hae apteekkityöhön ketterästi
Hae avoinna oleviin tehtäviin