Farmaseutti Joensuun 8. Noljakan Apteekkiin

Posted on May 09, 2022

Haemme farmaseuttia vakituiseen, koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen asiakasapteekkiimme Noljakan Apteekkiin Joensuussa. Työsuhde Noljakan Apteekissa kestää vähintään vuoden, jonka jälkeen on mahdollista työskennellä muissa asiakasapteekeissamme. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä, jonka osaamisen katsomme eduksi.

Pilkon K-citymarketissa sijaitseva Noljakan apteekki on uudenaikainen ja moniammatillinen työyhteisö, jossa panostetaan työntekijän hyvinvointiin. Apteekin tärkein arvo on palvella asiakkaita täydellä sydämellä. Palvelun kulmakivinä ovat ihmisläheisyys, asiantuntijuus sekä asiakkaan laaja-alainen palvelu. Noljakan Apteekissa asiakas on aina etusijalla. Asiakaskokemusta tuetaan kattavalla palveluvalikoimalla sekä toimivalla ja aktiivisella työyhteisöllä, joka tekee työtään hymyssä suin toisiaan auttaen ja arvostaen.

Jos työskentely Noljakan Apteekissa kuulostaa seuraavalta askeleelta työurallasi, kuulisimme sinusta mielellämme. Olet tehokas ja aktiivinen lääkealan ammattilainen, jolle erinomainen asiakaskokemus on sydämen asia. Olet innokas oppimaan uutta ja haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi.

Mitä tarjoamme?

  • Valinnanvapauden tehdä työtä koko- tai osa-aikaisesti, elämäntilanteesi mukaan
  • kattavat työsuhde-edut (laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä rautainen ammatillinen verkosto)
  • mahdollisuuden lisätä ammatillista osaamista koulutustemme kautta. Meillä jokaiselle työntekijälle on määritelty henkilökohtainen koulutusbudjetti.

Mitä toivomme?

  • farmaseutin tutkintoa
  • tehokasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
  • kiinnostusta alaa kohtaa

Voit hakea mukaan jo tänään, mutta viimeistään 31.5.2022. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä meihin apteekkirekrytointi@eezy.fi, niin jutellaan lisää!

Hae töihin Farentalle

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Farenta-henkilöstöpalvelun tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin.

Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Kaikki avoimet työpaikat ja hakeminen niihin täältä >>

Hae apteekkityöhön ketterästi
Hae avoinna oleviin tehtäviin