Farmaseutti Kauniaisten apteekkiin

Posted on September 28, 2021

Haemme iloista ja asiakaspalvelutaitoista farmaseuttia Kauniaisten apteekkiin. Kauniaisten apteekki sijaitsee uusissa tiloissa, uudistuneella sijainnilla ja sitä johtaa uusi apteekkari. Palvelemme asiakkaita paikan päällä ja pian myös verkossa. Lisäksi meillä on suuri joukko annosjakeluasiakkaita, joita palvelemme kotiin/hoitokotiin. Käytössämme on Pd3-järjestelmä, jonka osaaminen katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä, koulutamme sen tarvittaessa.

Haussamme on ensisijaisesti kokoaikainen työntekijä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, mutta mikäli elämäntilanteeseesi sopii paremmin esimerkiksi lyhennetty työaika, voit silti olla meihin yhteyksissä ja keskustellaan vaihtoehdoistamme. Tarjoamme motivoituneen työporukan sekä kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluu mm työterveyshuolto, Smartum -setelit sekä mahdollisuus lisätä ammatillista osaamistasi koulutustemme kautta.

Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja että sinulla on kiinnostus kehittää itseäsi farmaseuttina sekä positiivinen työasenne. Arvostamme mielenkiintoa lääkealaa kohtaan sekä molempien kotimaisten kielen osaamista, koska Kauniainen on kaksikielinen kaupunki.

Hae mukaan lääkealan huippuporukkaan täyttämällä työhakemuksesi osoitteessa: https://cv-fi.farenta.net/pub/... tai voit täyttää pikahakulomakkeemme, jonka täyttö vie vain muutaman minuutin: http://bit.ly/Farenta-henkilöstöpalvelut-pikahaku. Hae mukaan viimeistään 17.10.2021.

Lisätietokysymykset pyydämme lähettämään apteekkirekrytointi@oriola.com, niin jutellaan lisää!

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Tarkoituksemme on auttaa jokaista elämään terveemmin. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti – tapahtuipa se apteekkien, eläinlääkärien, vähittäiskaupan, verkkopalvelujen tai annosjakelun kautta kuluttajille. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin. Laaja palveluvalikoimamme auttaa lääkeyrityksiä, apteekkeja, yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa sekä alan muita toimijoita onnistumaan toiminnassaan. Vuonna 2020 Oriolan liikevaihto oli noin 1,8 miljardia euroa ja yhtiössä oli noin 4300 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV