Farmaseutti Keski-Kotkan apteekkiin

Posted on September 10, 2019

Haemme farmaseuttia työskentelemään asiakkaallemme Keski-Kotkan apteekkiin. Tehtävä on täysipäiväinen ja vakituinen.

Keski-Kotkan apteekissa saat asiakaspalvelutyön lisäksi halutessasi mahdollisuuden osallistua apteekin markkinointiin sekä Avainapteekki-ketjun käytäntöjen jalkauttamiseen. Apteekissa sinulla on mahdollisuus työskennellä vastuutehtävissä, kuten kosmetiikkavastaavana sekä apteekki voi kiinnostuksesi mukaan kouluttaa sinut annosjakelutehtäviin. Työvuorot sijoittuvat apteekin aukioloaikojen puitteisiin, jotka ovat arkisin 8.30-18.00 ja lauantaisin 8.30-14.00.

Odotamme sinulta farmaseutin tutkintoa, kokemusta apteekkityöstä, kiinnostusta myyntiä kohtaan sekä asiantuntevaa otetta työhön. Työssä vaaditaan Maxx-apteekkijärjestelmän osaamista.

Saat työsuhteen mukana farentalaisen edut: työterveyshuollon, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia ja laajan sekä rautaisen ammatillisen verkoston.

Jätä hakemuksesi Farentan CV pankkiin osoitteessa https://cv-fi.farenta.net/pub/... 30.9. mennessä.

Hae kuitenkin pian, haastatteluja sovitaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Kysy lisätietoja Katinka Tolvaselta, puh. 040 485 0389 tai s-postitse osoitteesta rekrytointi@farenta.fi.


Farenta

Farenta on vuonna 2003 perustettu lääkealan asiantuntijayritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita apteekeille, asiantuntijapalveluita lääketeollisuuteen ja ainutlaatuisia sähköisiä ratkaisuja koko lääkealalle. Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin. Syksyllä 2016 Farentasta tuli osa Oriolaa.

Hae töihin Farentalle

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Farenta etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin lääkealan oman CV-pankin osaajajoukosta.

Apteekkifarmaseutti, voit myös täyttää pikahakulomakkeen.

Hae töihin Farentalle
Lisää CV
Hae tästä apteekkityöhön

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Näytä kartalla

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Näytä kartalla

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa

Näytä kartalla