​ Farmaseutti Tampereen 7. Kuninkaankulman apteekkiin

Posted on November 11, 2021

Farmaseutti Tampereen 7. Kuninkaankulman apteekkiin

Haemme kokoaikaista farmaseuttia työskentelemään Tampereen 7. Kuninkaankulman apteekkiin. Apteekissa pääset työskentelemään monipuolisissa farmaseuttisissa tehtävissä toiveidesi mukaan, sekä laajentamaan työnkuvaasi farmaseuttina. Apteekissa on käytössä Maxx-ohjelmisto, jonka koulutamme sinulle tarvittaessa.

Mitä tarjoamme?

  • Työskentelyä kiinteästi yhdessä apteekissa
  • kattavat työsuhde-edut
  • mahdollisuuden lisätä ammatillista osaamista koulutustemme kautta

Mitä toivomme?

  • farmaseutin tutkintoa
  • tehokasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
  • kiinnostusta alaa kohtaa

Työsuhteesi etuihin kuuluvat laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä laaja ja rautainen ammatillinen verkosto.

Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa. Olethan tehokas asiakaspalvelun huippuosaaja, joka haluaa oppia uutta ja kehittää lääkealaa. Arvostamme myyntihenkisyyttä ja haluasi kehittyä farmasistina. Hae mukaan lääkealan huippuporukkaan vaivattomasti, täyttämällä lomake viimeistään 19.12.2021 osoitteessa https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list tai voit täyttää pikahakulomakkeemme osoitteessa: http://bit.ly/Farenta-henkilöstöpalvelut-pikahaku, haastattelemme sopivia kandidaatteja jo ennen hakuajan päättymistä. Pikahakulomakkeen täyttö vie vain muutaman minuutin! Kysy lisätietoja osoitteesta apteekkirekrytointi@oriola.com.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Tarkoituksemme on auttaa jokaista elämään terveemmin. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti – tapahtuipa se apteekkien, eläinlääkärien, vähittäiskaupan, verkkopalvelujen tai annosjakelun kautta kuluttajille. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin. Laaja palveluvalikoimamme auttaa lääkeyrityksiä, apteekkeja, yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa sekä alan muita toimijoita onnistumaan toiminnassaan. Vuonna 2020 Oriolan liikevaihto oli noin 1,8 miljardia euroa ja yhtiössä oli noin 4300 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV