Farmaseutti Ylivieskan terveyskeskus/lääkekeskukseen

Posted on April 23, 2021

Farmaseutti Ylivieskan terveyskeskus/lääkekeskukseen

Haemme farmaseutin oikeudet omaavaa työntekijää Peruspalvelukuntayhtymä Kallioon, Ylivieskan terveyskeskus/lääkekeskukseen.

Työsuhde on määräaikainen 28.6.-30.7.2021. Halutessasi voit työskennellä asiakasapteekeissamme ennen ja jälkeen tämän määräaikaisen työpestin.

Työtehtäviisi kuulu lääkekeskuksen pyörittäminen yhdessä toisen farmaseutin ja lääketeknikon kanssa. Käytännössä huolehdit lääketoimitusten tilauksesta ja vastaanottamisesta sekä toimitat ambulansseihin tarvittavat lääkkeet. Kokonaisuudessaan huolehdit lääkehuollon sujuvuudesta mutkattomasti. Aiempi kokemus edellä mainituista työtehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työtehtävään saa kattavan perehdytyksen ja työkavereinasi toimivat kokeneet farmasian alan ammattilaiset.

Tässä määräaikaisessa työsuhteessa on täysi työaika. Työt sijoittuvat arkipäiville ja työtä tehdään klo 7-16 välillä. Työsuhteessa on majoitusmahdollisuus, joten voit tulla pidemmän matkan takaa eikä sinun tarvitse miettiä majoitusratkaisuja.

Tässä työtehtävässä pääset tekemään vastuullista ja itsenäistä työtä. Toivomme sinun olevan reipas ja toimelias, joka tykkää tarttua uusiin haasteisiin. Mikäli haluat kartuttaa työkokemusta laajasti farmasian alalta, hae reippaasti mukaan!

Tarjoamme työntekijöillemme kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluu työterveyshuolto, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä rautainen ammatillinen verkosto.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tätä monipuolista ja mielenkiintoista työtehtävää kohtaan, voit täyttää työhakemuksen osoitteessa: https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list viimeistään 31.5.2021. Vaihtoehtoisesti voit täyttää pikahakulomakkeemme osoitteessa: http://bit.ly/Farenta-henkilöstöpalvelut-pikahaku. Lomakkeen täyttö vie vain muutaman minuutin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme työtehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa työtehtävästä saat rekrytointikoordinaattoriltamme Jonna Saariselta puh. 0505129431 (arkisin klo 7-15) tai apteekkirekrytointi@oriola.com.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Tarkoituksemme on auttaa jokaista elämään terveemmin. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti – tapahtuipa se apteekkien, eläinlääkärien, vähittäiskaupan, verkkopalvelujen tai annosjakelun kautta kuluttajille. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronan Apotekin. Laaja palveluvalikoimamme auttaa lääkeyrityksiä, apteekkeja, yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa sekä alan muita toimijoita onnistumaan toiminnassaan. Vuonna 2020 Oriolan liikevaihto oli noin 1,8 miljardia euroa ja yhtiössä oli noin 4300 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV