Hae Takaisin apteekkiin- koulutukseen

Posted on November 06, 2019

Vetääkö veri takaisin apteekin asiakaspalvelutyöhön?

Kaipaatko vaihtelua nykyiseen työhösi?

Haluatko vahvistaa osaamistasi apteekkikentän ja asiakaskunnan tuntemuksella?

Tarvitsetko lisäansioita?

Oriolassa tehdään työtä terveemmän huomisen puolesta ja tarjoamme asiakkaittemme tarpeisiin kestävät ratkaisut ja palvelut. Apteekkiala on muutoksessa ja osaavien tekijöiden tarve on suuri. Samaan aikaan moni apteekissa uransa aloittanut pohtii paluuta monipuoliseen asiakaspalvelutyöhön apteekissa. Vastaamme asiakkaidemme henkilöstötarpeeseen ja käynnistämme Tammikuussa 2020 Takaisin apteekkiin -koulutuksen. Sen avulla farmaseutti tai proviisori pääsee ohjatusti palaamaan apteekin asiakaspalvelutyöhön vaikka oman päätyönsä ohessa.

Ammatillisen osaamisen ylläpito itsenäisesti voi olla haasteellista ja aikaa vievää. Takaisin apteekkiin -koulutus tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuden palata apteekkityöhön ja väylän apteekkifarmaseutin ammattitaidon päivittämiseen ja sen ylläpitämiseen. Koulutus on mahdollista suorittaa oman työn ohessa, jonka jälkeen tarjoamme töitä asiakasapteekeissamme Farenta -henkilöstöpalvelumme kautta. Täysiaikainen tai osa-aikainen työkentely järjestetään joustavasti työntekijöidemme toiveiden mukaan , esimerkiksi iltoja ja viikonloppuja muutamia kertoja kuukaudessa.

Marjo Vainio palasi osa-aikaisesti apteekkityöhön. Käy lukemassa Marjon kokemukset apteekkiin paluusta täältä.

KOULUTUKSEN KUVAUS

- Takaisin apteekkiin on kattava koulutus, joka sisältää mm. alan viimevuosien uudistuksien läpikäynnin (KELA -säädökset, Tietosuoja-asiat, Lääkevarmennusjärjestelmä ja tarvittaessa e-reseptijärjestelmä) sekä apteekkiohjelmien haltuunoton.

- Koulutuksen kautta saat vahvan pohjan, joka tukee paluuta apteekkityöhön. Saat myös vertaistukea muilta koulutukseen osallistuvilta. - Takaisin apteekkiin -koulutuksen voi suorittaa oman työn ohessa tammi-toukokuussa 2020. Suuri osa koulutuksesta tehdään etänä Farentaverkon kautta ja itseopiskeluna. Koulutus sisältää myös lähikoulutuskertoja.

- Työ apteekin asiakaspalvelussa alkaa kesäkuussa 2020 .

MITEN PÄÄSEN MUKAAN KOULUTUKSEEN?

Edellytämme koulutukseen valittavilta itsenäistä otetta opiskeluun, kiinnostusta asiakaspalveluun ja halua hyödyntää ammattiosaamista apteekissa. Oma-aloitteisuus, aktiivisuus ja halu oppia uutta ovat hyvä lähtökohta ammentaa uusia taitoja. Ei haittaa, vaikka aiemmasta apteekkityöstä olisi kulunut pidempi aika, koulutusta voidaan räätälöidä kunkin osallistujan tarpeiden mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 15.12.2019 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list.

Kysy lisätietoja Mira Järviseltä soittoaikana 12.11. klo 13-17, 26.11. klo 8-10 tai 10.12. klo 13-17 puh. 050 520 3381.Voit myös kysyä lisätietoja s-postitse: rekrytointi@farenta.fi.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Näytä kartalla

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Näytä kartalla

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa

Näytä kartalla