Hr-harjoittelija Espooseen

Posted on October 19, 2018

Haemme kahta tradenomiopiskelijaa suorittamaan opintoihin kuuluvaa työharjoittelua toimistollemme Espoon Mankkaalle. Harjoittelu on palkallinen ja se alkaa tammikuun alussa tai sopimuksen mukaan. Harjoittelujakson jälkeen työsuhde jatkuu kesätyönä 31.8.2019 asti.

Harjoittelijana pääset tekemään monipuolisia henkilöstöhallinnon ja asiakaspalvelun tehtäviä. Tehtäviin kuuluvat mm. työntekijöiden ja asiakkaiden kontaktointi, tilausten ja työvuorotoiveiden vastaanotto sekä majoitusten ja matkojen varaaminen. Tulet työskentelemään yhdessä iloisen ja dynaamisen apteekkitiimimme kanssa. Olethan ulospäinsuuntautunut HR-alan opiskelija, jolla pysyy langat käsissä muuttuvissa tilanteissa. Työtehtäväsi teet huolellisesti, sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja pidät työskentelystä tiimissä.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 18.11.2019 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin.

Lisätietoja:
Lisätietoja antaa tiiminvetäjä Anssi Yli-Leppälä soittoaikoina ke 31.10. klo 12-14 sekä ke 14.11. klo 12-14, puh. 046 920 1820 tai s-postitse anssi.yli-leppala@farenta.fi.

Farenta
Farenta on vuonna 2003 perustettu lääkealan asiantuntijayritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita apteekeille, asiantuntijapalveluita lääketeollisuuteen ja ainutlaatuisia sähköisiä ratkaisuja koko lääkealalle. Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin. Syksyllä 2016 Farentasta tuli osa Oriolaa.

Oriola
Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

CV-pankki

Lisää tietosi lääkealan CV-pankkiin!

Farenta etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin lääkealan oman CV-pankin osaajajoukosta.

Lisäämällä ansioluettelosi CV-pankkiin varmistat, että lääkealan halutuimmat työpaikat ovat ulottuvillasi.

CV-pankki

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa