HR- harjoittelija

Posted on November 19, 2019

Haemme kahta tradenomiopiskelijaa suorittamaan opintoihin kuuluvaa työharjoittelua toimistollemme Espoon Mankkaalle. Harjoittelu on palkallinen ja se alkaa tammikuun alussa tai sopimuksen mukaan. Harjoittelujakson jälkeen työsuhde jatkuu kesätyönä 31.8.2020 asti.

Harjoittelijana pääset tekemään monipuolisia henkilöstöhallinnon ja asiakaspalvelun tehtäviä. Tehtäviin kuuluvat mm. työntekijöiden ja asiakkaiden kontaktointi, tilausten ja työvuorotoiveiden vastaanotto ja järjestely sekä majoitusten ja matkojen varaaminen. Tulet työskentelemään yhdessä iloisen ja dynaamisen apteekkitiimimme kanssa.

Olethan ulospäinsuuntautunut HR-alan opiskelija, jolla pysyy langat käsissä muuttuvissa tilanteissa. Työtehtäväsi teet huolellisesti, sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja pidät työskentelystä tiimissä.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään Farentaverkon CV-pankkiin 15.12.2019 mennessä, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list. Hae kuitenkin pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoja antaa tiiminvetäjä Anssi Yli-Leppälä soittoaikoina to 21.11. klo 13-14 sekä ti 3.12. klo 13-14, puh. 046 920 1820 tai s-postitse anssi.yli-leppala@farenta.fi

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Näytä kartalla

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Näytä kartalla

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa

Näytä kartalla