Kääntäjä

Posted on February 10, 2020

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Tarkoituksemme on auttaa jokaista elämään terveellisesti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti – tapahtuipa se apteekkien, eläinlääkärien, vähittäiskaupan, verkkopalvelujen tai annosjakelun kautta kuluttajille. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin. Laaja palveluvalikoimamme auttaa lääkeyrityksiä, apteekkeja, yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa sekä alan muita toimijoita onnistumaan toiminnassaan. Vuonna 2018 Oriolan liikevaihto oli noin 1,6 miljardia euroa ja yhtiössä oli noin 2 700 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lisätietoa: www.oriola.com

Haemme kääntäjää Translation-tiimiin, liiketoiminta-alue Pharmaan, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Oriolan käännöspalvelut ovat osa lääketeollisuudelle tarjoamiamme asiantuntijapalveluja ja tiimissämme käännämme monipuolisesti erilaisia lääketieteellisiä ja farmakologisia tekstejä. Toimintamme kasvaessa haemma kääntäjää kieliparissa englanti–suomi (–englanti) vahvistamaan käännöstiimiämme työskentelemään kanssamme toimipisteessämme Mankkaalla, Espoossa. Sinulle tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi ainutlaatuisessa toimintaympäristössä kehittyvällä terveyden ja hyvinvoinnin toimialalla.

Toivomme, että sinulla on

  • korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto
  • vähintään 3 vuoden kokemus lääketieteellisten ja farmakologisten tekstien kääntämisestä
  • erinomainen suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito on eduksi
  • aiempi työskentely lääketeollisuudessa katsotaan eduksi
  • sujuvat tietotekniset taidot sekä kokemusta käännösmuistityökalujen käytöstä
  • kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn osana käännöstiimiä.

Olet aktiivinen, yhteistyökykyinen ja kehittämismyönteinen henkilö. Ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja toimintatapasi on tarkka sekä järjestelmällinen. Meillä pääset työskentelemään ja kehittymään yhdessä ammattitaitoisen asiantuntijatiimin kanssa monipuolisissa työtehtävissä.

Me Oriolassa kannamme vastuun, olemme avoimia, työskentelemme yhdessä ja olemme aloitteellisia. Jos koet arvomme omiksesi ja innostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.2.2020 mennessä https://www.oriola.com/fi/tyop.... Toimi nopeasti, täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä, tiedusteluihin vastaa Translations Team Lead Lotta Holmström puh. 040 735 4903 tai lotta.holmstrom@oriola.com.

Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Näytä kartalla

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Näytä kartalla

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa

Näytä kartalla