Kokoaikainen tai osa-aikainen farmaseutti perustettavaan Hyvinkään 4. apteekkiin

Posted on October 03, 2019

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen reipasta ja asiakaspalvelutaitoista farmaseuttia asiakasapteekkiimme Hyvinkäälle perustettavaan uuteen apteekkiin. Voit halutessasi työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti, työ joustaa elämäntilanteesi mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuun aikana.

Uusi apteekki avataan Vehkojan S-marketin yhteyteen. Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana perustamassa uutta apteekkia ja kehittämässä sitä osana tiivistä työyhteisöä. Olethan innokas oppimaan ja rakentamaan uutta ja sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin. Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa. Koulutamme työntekijöille tarvittavan apteekkiohjelman tarpeen mukaisesti. Lisäksi toivomme, että sinulla on kokemusta apteekkityöstä ja iloa ja intoa toimia asiakaspalvelussa. Arvostamme myyntihenkisyyttä, tarkkaa työotetta ja aitoa innostusta omaa työtä kohtaan. Monipuolinen osaaminen apteekin eri työtehtävistä on toivottavaa.

Työsuhteesi etuihin kuuluvat laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä laaja ja rautainen ammatillinen verkosto. Kysy lisätietoja Katinkalta: katinka.tolvanen@farenta.fi ja Miralta: mira.jarvinen@farenta.fi ja p. 050 520 3381 tai osoitteesta rekrytointi@farenta.fi. Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme lähettämään 24.10.2019 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin. Voit täyttää pikahaku lomakkeen osoitteessa https://response.questback.com/oriolakdoyj/farenta_apteekkifarmaseutin_pikahaku. Lomakkeen täyttäminen vie alle minuutin. Löydät hakulinkin myös sivuilta https://www.farenta.com/toihin.

Hae kuitenkin pian, haastatteluja sovitaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä!

Farenta

Farenta on vuonna 2003 perustettu lääkealan asiantuntijayritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita apteekeille, asiantuntijapalveluita lääketeollisuuteen ja ainutlaatuisia sähköisiä ratkaisuja koko lääkealalle. Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin. Syksyllä 2016 Farentasta tuli osa Oriolaa.

Hae töihin Farentalle

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Farenta etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin lääkealan oman CV-pankin osaajajoukosta.

Apteekkifarmaseutti, voit myös täyttää pikahakulomakkeen.

Hae töihin Farentalle
Lisää CV
Hae tästä apteekkityöhön

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Näytä kartalla

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Näytä kartalla

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa

Näytä kartalla