Kolmosten koulutusputki

Posted on June 19, 2018

Valmistutko farmaseutiksi keväällä 2019? Farentan kolmosten koulutusputkessa on vielä muutama paikka jäljellä – hae mukaan ja varmista itsellesi töitä heti valmistumisesi jälkeen!

Farmasistin työhön valmistava kolmosten koulutusputki sujuvoittaa farmaseutin työuran aloitusta kerraten tärkeimpiä farmaseutin toimenkuvaan kuuluvia aihealueita ja opettaen myös uutta. Koulutukset kestävät yhteensä noin 30 tuntia ja ne on sijoiteltu joustavasti puolen vuoden ajanjaksolle lokakuu 2018 kesäkuuhun 2019. Mukana on live- ja verkkokoulutuksia. Koulutukset ovat palkallisia.

Koulutusputki takaa siihen valituille henkilöille töitä heti valmistumisen jälkeen. Työsopimus tehdään elokuun 2019 loppuun ja jatkosta sovitaan yhdessä myöhemmin. Koulutusputken sisältö

  • perehdytys Farentan ja Oriolan toimintaan
  • myynti ja asiakaspalvelu apteekissa
  • reseptioppia
  • farmakologiaa
  • lääkehoidon arviointia
  • apteekkiohjelmat
  • tietosuoja-asioita
  • harjoittelu Farentan asiakasapteekissa

Lähetä hakemuksesi Farentan CV-pankkiin 31.7.2018 mennessä. Mira vastaa mielellään kysymyksiisi puh. 050 520 3381 ja rekrytointi@farenta.fi.

HUOM! Kesälomista johtuen hakemukset käsitellään ja tiedusteluihin vastataan elokuun ensimmäisellä viikolla.

***

Farenta

Farenta on vuonna 2003 perustettu lääkealan asiantuntijayritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita apteekeille, asiantuntijapalveluita lääketeollisuuteen ja ainutlaatuisia sähköisiä ratkaisuja koko lääkealalle. Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin. Syksyllä 2016 Farentasta tuli osa Oriolaa.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.


CV-pankki

Lisää tietosi lääkealan CV-pankkiin!

Farenta etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin lääkealan oman CV-pankin osaajajoukosta.

Lisäämällä ansioluettelosi CV-pankkiin varmistat, että lääkealan halutuimmat työpaikat ovat ulottuvillasi.

CV-pankki

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa