Kosmetiikkavalmentaja

Posted on October 29, 2020

Vahvistamme asiantuntijuuttamme apteekkikentällä

Etsimme kosmetiikkavalmentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tässä mielenkiintoisessa työtehtävässä pääset valmentamaan apteekin henkilöstöä ihonhoidon ja apteekkikosmetiikan asiantuntijoiksi. Työtehtävässä tuot apteekkihenkilöstölle tunnetuksi eri kosmetiikkabrändit ja koulutat heidät näiden brändien asiantuntijoiksi. Lisäksi vastuullasi on rakentaa apteekille sopiva kosmetiikkavalikoima, joka palvelee apteekin asiakaskuntaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tiivis yhteistyö ja sopimuksien laatiminen maahantuojien kanssa kuuluu osaksi työtehtävää.

Asiakkaamme sijaitsevat tällä hetkellä Etelä-Suomen alueella, joten työ sisältää matkustamista. Työaika sovitaan erikseen työsopimusta tehtäessä. Työsuhteen aloituspäivämäärä on 4.1.2021.

Hakijalta edellytämme farmaseutin tutkintoa ja toivomme vahvaa kiinnostusta kosmetiikkaa kohtaan. Innostava ja asiantunteva ote työhön sekä vahva asiakaskokemus ja ihmistuntemus ovat eduksi tässä työtehtävässä.

Toivomme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja, sillä työpäiviin kuuluu paljon kanssakäymistä asiakkaan johdon ja henkilökunnan kanssa. Valittavalta henkilöltä odotamme myös innokkuutta kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan valmentajana.

Perehdytämme valitun henkilön kattavasti työtehtävään, joten jos olet farmasian alan ammattilainen, jonka erityisosaaminen painottuu kosmetiikkaan, hae mukaan joukkoomme!

Mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää tai haluat kuulla tarkemmin työtehtävästä, Charlotte Viljanmaa vastaa mahdollisiin kysymyksiin 2.11., 6.11. ja 9.11. klo 14:00-16:00 p. 040 573 4361. Halutessasi voit laittaa myös sähköpostia apteekkirekrytointi@oriola.com, niin jutellaan lisää!

Farenta

Farenta on vuonna 2003 perustettu lääkealan asiantuntijayritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita apteekeille, asiantuntijapalveluita lääketeollisuuteen ja ainutlaatuisia sähköisiä ratkaisuja koko lääkealalle. Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin. Syksyllä 2016 Farentasta tuli osa Oriolaa.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Vuonna 2019 Oriolan liikevaihto oli noin 1,7 miljardia euroa ja yhtiössä oli lähes 4 300 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV