Lääketeollisuuden farmijoukkue

Posted on November 07, 2018

MIKÄ ON FARMIJOUKKUE?

Farentan lääketeollisuuden asiantuntijat työskentelevät tutkimusten, laadun, myyntilupien, käännösten, lääketurvan ja lääkeinformaation, myynninedistämisen ja Market Access -tehtävien parissa. Lääketeollisuuden asiakkaamme saavat meiltä aina juuri tarpeitaan vastaavaa osaamista assistenteista huipputason erityisasiantuntijoihin. Palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla koulutamme säännöllisesti uusia osaajia lääketeollisuuden tarpeisiin.

Farmijoukkueessa työskentelet pääsääntöisesti farmaseutin tehtävissä asiakasapteekeissamme ja osallistut apteekkityön ohella järjestämiimme koulutuspäiviin, joissa pääset perehtymään lääketeollisuuden maailmaan ja sen tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Sinulla on mahdollisuus edetä Farmijoukkueesta lääketeollisuuden avustaviin tehtäviin huippuasiantuntijoidemme opastukseen. Avustavista tehtävistä työurasi voi jatkua aina haastaviin lääketeollisuuden asiantuntijatehtäviin asti. KENELLE? Farmijoukkue on loistava tilaisuus farmasisteille, joilla ei ole aiempaa työkokemusta lääketeollisuudesta, mutta joilla on palava into päästä tutustumaan lääketeollisuuden tehtäviin.

Farmijoukkueeseen voivat hakea jo Farentalla työsuhteessa olevat farmasistit tai henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita Farentalla työskentelystä. Joukkueeseen valinta edellyttää farmaseutin tutkintoa, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja nopeaa oppimiskykyä. Iloinen ja reipas asenne on ehdoton etu!

MITEN PÄÄSEN MUKAAN? Jätä hakemuksesi Farentan CV-pankkiin viimeistään 9.12.2018.

Kysy lisätietoja Mira Järviseltä soittoaikana 14.11. klo 8-12, 22.11. klo 13-17 tai 5.12. klo 8-12, puh. 050 520 3381.Voit myös kysyä lisätietoja s-postitse: rekrytointi@farenta.fi

Lääkealan monipuolisimmat urapolut

Farenta
Farenta on vuonna 2003 perustettu lääkealan asiantuntijayritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita apteekeille, asiantuntijapalveluita lääketeollisuuteen ja ainutlaatuisia sähköisiä ratkaisuja koko lääkealalle. Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin. Syksyllä 2016 Farentasta tuli osa Oriolaa.

Oriola
Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

CV-pankki

Lisää tietosi lääkealan CV-pankkiin!

Farenta etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin lääkealan oman CV-pankin osaajajoukosta.

Lisäämällä ansioluettelosi CV-pankkiin varmistat, että lääkealan halutuimmat työpaikat ovat ulottuvillasi.

CV-pankki

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa