Liiketoiminnan ammattitutkinto - LMAT

Posted on March 05, 2021

Liiketoiminnan ammattitutkinto alkaa toukokuussa 2021

Farmaseuteille suunnattu Liiketoiminnan ammattitutkinto kehittää osaamistasi myynti -ja markkinointitehtävissä sekä antaa sinulle loistavat mahdollisuudet edetä urallasi lääketeollisuuden myyntitehtäviin.

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Oriola ja Verutum Oy valmentavat yhteistyössä farmaseuteista myynnin osaajia. Lääkealan ammattilaisille suunnattu Liiketoiminnan ammattitutkinto (LMAT) innostaa sinua ajattelemaan asiakaslähtöisemmin, tarkkailemaan liiketoimintaympäristöä ja toimimaan paremmin erilaisissa asiakastilanteissa.

Koulutus sisältää mm. myyntiprosessin, myyntitekniikoiden, markkinoinnin, liiketoimintakäsitteistön ja kannattavuuden osa-alueet.

LMAT-tutkinto tarjoaa sinulle uusia oivalluksia sekä työkaluja omien myynti -ja asiakaspalvelutaitojesi kehittämiseen. Lähes kaikki tutkinnon aiemmin suorittaneet ovat valmistumisen jälkeen työllistyneet lääketeollisuuden myyntitehtäviin.

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena. Se koostuu 12 koulutuspäivästä, ohjatusta etäopetuksesta, verkko-opiskelusta ja työssäoppimisesta.

Työskentelet koulutuksen ajan Oriolan asiakasyrityksissä ja saat normaalisti palkkaa. Tutkinnon voi suorittaa miltä paikkakunnalta tahansa. Oriola huolehtii matkoista ja majoituksesta lähiopetuspäiville, osa koulutuspäivistä voidaan pitää myös etäyhteydellä. Tutkinto suoritetaan noin 1,5 vuodessa ja se on sinulle maksuton.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Team Lead Marianne Lehtovaara: marianne.lehtovaara@oriola.com, 0503590152

Hae mukaan CV-pankin kautta 15.4. mennessä

Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV