Haluatko kouluttautua myynnin ammattilaiseksi? LMAT-haku nyt käynnissä

Posted on March 07, 2019

Farenta ja Verutum Oy valmentavat yhteistyössä farmaseuteista myynnin erikoisosaajia lääkealalle. Lääkealan ammattilaisille suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto innostaa sinua ajattelemaan asiakaslähtöisemmin, tarkkailemaan liiketoimintaympäristöä ja toimimaan tavoitteellisemmin erilaisissa asiakastilanteissa.

Koulutus sisältää mm. myyntitekniikoiden, myyntiprosessin, markkinoinnin, liiketoimintakäsitteistön sekä kannattavuuden ja hinnoittelun osa-alueet. Liiketoiminnan ammattitutkinto tarjoaa sinulle uusia oivalluksia sekä työkaluja omien myynti- ja asiakaspalvelutaitojesi sekä esiintymistaitojesi kehittämiseen.

Tutkinnon suorittaneet tähtäävät lääketeollisuuden monipuolisiin myyntitehtäviin myynninedistämispalveluihimme koko Suomen alueelle. Myyntitiimiläiset työskentelevät erilaisissa edustustehtävissä asiakasyritystemme tuotteiden parissa. Työnkuva voi koostua edustustyön lisäksi myös muista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä kuten konsulentti- ja myynninvalmennuspäivien toteuttamisesta apteekeissa.

TOTEUTUS

Koulutus toteutetaan työn ohessa tapahtuvana monimuoto-opetuksena. Se koostuu 10 lähiopetuspäivästä, ohjatusta etäopetuksesta, verkko-opiskelusta ja työssäoppimisesta. Työskentelet koulutuksen ajan Farentan asiakasyrityksissä. Tutkinnon voi suorittaa miltä paikkakunnalta tahansa. Farenta huolehtii matkoista ja majoituksesta lähiopetuspäiville pääkaupunkiseudulla. Tutkinto suoritetaan noin 1,5 vuodessa ja se on sinulle maksuton.

Kysy lisätietoja Kaisa Rämältä (Puh. 010 4398 213) soittoaikoina 11.3. klo 14-16 tai ke 20.3. klo 9-11 tai meilitse osoitteesta rekrytointi@farenta.fi.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 31.3.2019 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list.

Lääkealan monipuolisimmat urapolut

Farenta

Farenta on vuonna 2003 perustettu lääkealan asiantuntijayritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita apteekeille, asiantuntijapalveluita lääketeollisuuteen ja ainutlaatuisia sähköisiä ratkaisuja koko lääkealalle. Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin. Syksyllä 2016 Farentasta tuli osa Oriolaa.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

CV-pankki

Lisää tietosi lääkealan CV-pankkiin!

Farenta etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin lääkealan oman CV-pankin osaajajoukosta.

Lisäämällä ansioluettelosi CV-pankkiin varmistat, että lääkealan halutuimmat työpaikat ovat ulottuvillasi.

CV-pankki

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa