Päivystävä farmaseutti pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Tampereelle

Posted on April 15, 2021

Kaipaatko joustavaa ja monipuolista työtehtävää?

Haemme päivystävää farmaseuttia varallaolovuoroihin, asiakkaidemme äkillisiä tarpeita varten.

Hakemamme henkilö pystyy työskentelemään äkillisen tarpeen yllättäessä asiakasapteekeissamme sovitulla alueella, mikäli apteekkivuoroa ei päivystyksen aikana tule, saa työntekijä aina sovitusta vuorosta puolen päivän palkan. Työtehtävässä pääset näkemään laajasti erilaisia apteekkeja, sekä kasvattamaan verkostoasi ja soveltamaan ammatillista osaamistasi vaihtuvissa työyhteisöissä. Liikkuvan työnluonteen vuoksi, on oma auto tehtävässä edellytys. Voit vaikuttaa itse joustavasti työnmäärään ja työskennellä sinulle sopivina ajankohtina.

Mikäli olet liikkuvainen, sopeutuvainen ja vaihtelu on sinulle mielekästä, olethan yhteyksissä pian!

Tehtävässä katsotaan eduksi kaikkien apteekkiohjelmistojen (Maxx, Pd3 sekä Salix) mutta koulutamme tarvittavat ohjelmat tarpeen mukaan.

Toivomme sinulta:

  • farmaseutin tutkintoa
  • kiinnostusta alaa kohtaan
  • liikkuvaista, reipasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta

Jos sinulta löytyy jotain erityisosaamista farmasian alalla, kuulemme siitä mielellään.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyessä, ilmoitathan hakemuksessasi myös toiveen työalueesta.

Mikäli mielenkiintosi heräsi avoinna olevaa työtehtäväämme kohtaan, voit täyttää hakemuksen osoitteessa: https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list tai vaihtoehtoisesti voit täyttää vaivattoman ja nopean pikahakulomakkeemme:http://bit.ly/Farenta-henkilöstöpalvelut-pikahaku. Lisätietokysymykset pyydämme lähettämään osoitteeseen apteekkirekrytointi@oriola.com, niin jutellaan lisää!

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Tarkoituksemme on auttaa jokaista elämään terveemmin. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti – tapahtuipa se apteekkien, eläinlääkärien, vähittäiskaupan, verkkopalvelujen tai annosjakelun kautta kuluttajille. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin. Laaja palveluvalikoimamme auttaa lääkeyrityksiä, apteekkeja, yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa sekä alan muita toimijoita onnistumaan toiminnassaan. Vuonna 2020 Oriolan liikevaihto oli noin 1,8 miljardia euroa ja yhtiössä oli noin 4300 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV