Proviisori, farmaseutteja ja teknisiä työntekijöitä Jorviin avattavaan avoapteekkiin

Posted on November 28, 2019

Tule töihin Espoon. 11 Apteekkiin – haussa proviisori, farmaseutteja ja teknisiä työntekijöitä!

PROVIISORI, FARMASESEUTTEJA JA TEKNISIÄ TYÖNTEKIJÖITÄ JORVIIN AVATTAVAAN AVOAPTEEKKIIN

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Farenta-henkilöstöpalvelut ovat osa Oriolaa ja kattavaa palveluvalikoimaamme terveyden ja hyvinvoinnin sektorilla. Oriolan tarkoitus, 'Health for life' kuvaa olemassaolomme merkitystä. Teemme työtä terveemmän huomisen puolesta ja yhdistämme alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Siksi voimme tarjota työntekijöillemme lääkealan monipuolisimmat urapolut.

Haemme Espoon sairaalaan, Jorvin sairaalakampukselle perustettavaan apteekkiin vakituisiin, kokoaikaisiin työsuhteisiin proviisoria, farmaseutteja sekä teknisiä työntekijöitä. Työ alkaa helmikuun aikana tai sopimuksen mukaan. Apteekki sijaitsee keskeisellä paikalla, tulit sitten omalla autolla tai kestävästi julkisilla tai kevyenliikenteen verkkoa hyödyntäen. Auton voi pysäköidä sairaalan halliin.

Jorvin sairaalan apteekki on yksi ensimmäisistä, sairaaloiden yhteyteen perustettavista avoapteekeista Suomessa. Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana käynnistämässä uuden apteekin toimintaa ja kehittää sitä mielenkiintoisessa toimintaympäristössä osana tiivistä työyhteisöä. Pääset vaikuttamaan siihen, miten avoapteekki tulee palvelemaan tukevaisuudessa sairaalasta kotiutuvia potilaita laajemminkin.

Edellytämme hakijoilta kokemusta apteekkityöstä ja iloa ja intoa toimia asiakaspalvelussa. Arvostamme myyntihenkisyyttä, omatoimisuutta, vastuullisuutta, tarkkuutta ja aitoa innostusta työtä kohtaan. Monipuolinen osaaminen eri työtehtävistä apteekissa on työssä onnistumisen kannalta etu. Tehtävät edellyttävät Maxx-apteekkiohjelman aiempaa käyttökokemusta ja kokemus Rowa-robotista on etu.

Jorvin sairaalan apteekki palvelee asiakkaita sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja joustavin aukioloajoin. Työvuorot jaetaan tasapuolisesti kaikkien työntekijöiden kesken.

Tarjoamme työntekijöille kattavat edut: työterveyshuollon, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä laajan ja rautaisen ammatillisen verkoston.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 29.12.2019 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list. Kerro hakemuksessasi mielenkiinnon kohteistasi ja aiemmista vastuistasi apteekkityössä.

Tehtävistä lisätietoa antaa rekrytointipäällikkö Mira Järvinen, joka vastaa tehtäviin liittyviin kysymyksiin soittoaikoina 5.12. klo 8-10, 10.12. klo 13-17 tai 18.12. klo 8-10 puh. 050 520 3381. Voit myös kysyä lisätietoja myös s-postitse: rekrytointi@farenta.fi.

Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Näytä kartalla

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Näytä kartalla

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa

Näytä kartalla