Sairaanhoitaja-farmaseutti Lappeenrannan 6. Sammonlahden Apteekkiin

Posted on May 04, 2022

Haemme sairaanhoitaja-farmaseuttia vakituiseen, koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen asiakasapteekkiimme Sammonlahden Apteekkiin Lappeenrannassa. Sairaanhoitaja-farmaseutti työskentelee osittain terveyspisteessä, Lappeenrannan 6. Sammonlahden apteekissa.

Kauppakeskuksessa sijaitseva Sammonlahden apteekki on uudenaikainen ja monipuolinen palveluyhteisö, jonka tärkeimmät arvot pohjautuvat ihmisläheisyyteen, asiatuntevuuteen sekä asiakkaan laaja-alaiseen palveluun. Sammonlahden Apteekissa asiakas on aina etusijalla. Asiakaskokemusta tuetaan kattavalla palveluvalikoimalla sekä toimivalla ja aktiivisella työyhteisöllä, joka tekee työtään hymyssä suin toisiaan tukien ja arvostaen.

Jos työskentely Sammonlahdessa kuulostaa seuraavalta askeleelta työpolullasi, kuulisimme sinusta mielellämme. Olet tehokas ja aktiivinen lääkealan sekä sairaanhoidon ammattilainen, jolle erinomainen asiakaskokemus on sydämen asia. Olet innokas oppimaan uutta ja haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi.

Mitä tarjoamme?

  • Valinnanvapauden tehdä työtä koko- tai osa-aikaisesti, elämäntilanteesi mukaan
  • kattavat työsuhde-edut (laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä rautainen ammatillinen verkosto)
  • mahdollisuuden lisätä ammatillista osaamista koulutustemme kautta

Mitä toivomme?

  • farmaseutin ja sairaanhoitajan tutkintoa
  • tehokasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
  • kiinnostusta alaa kohtaa

Voit hakea mukaan jo tänään, mutta viimeistään 22.5.2022 osoitteessa tähän linkki. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä meihin apteekkirekrytointi@eezy.fi, niin jutellaan lisää!

Hae töihin Farentalle

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Farenta-henkilöstöpalvelun tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin.

Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Kaikki avoimet työpaikat ja hakeminen niihin täältä >>

Hae apteekkityöhön ketterästi
Hae avoinna oleviin tehtäviin