Takaisin apteekkiin koulutus

Posted on November 15, 2018

Vetääkö veri takaisin apteekin asiakaspalvelutyöhön?

Kaipaatko vaihtelua nykyiseen työhösi? Hyötyisikö nykyinen työnkuvasi apteekkikentän ja asiakaskunnan tuntemisesta? Tarvitsetko lisäansioita?

Hae mukaan Farenta Takaisin apteekkiin -koulutukseen!

Farentan uuden koulutuksen avulla farmaseutti tai proviisori pääsee ohjatusti palaamaan apteekin asiakaspalveluun vaikkapa oman päätyön ohessa. Apteekkiala muuttuu jatkuvasti ja viime vuosina on tapahtunut paljon isoja muutoksia, joiden opetteleminen omin päin voi olla aikaa vievää.

Koulutus tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuden apteekkityöhön palaamiselle, väylän apteekkifarmaseutin ammattitaidon päivittämiseen ja sen ylläpitämiseen. Koulutus on mahdollista suorittaa oman työn ohessa, jonka jälkeen tarjoamme töitä asiakasapteekeissamme täysiaikaisesti tai osa-aikaisesti tilanteesi mukaan, esimerkiksi iltoja ja viikonloppuja muutamia kertoja kuukaudessa.

Edellytämme valittavilta itsenäistä otetta opiskeluun, kiinnostusta asiakaspalveluun ja halua hyödyntää ammattiosaamista apteekissa. Olet myös oma-aloitteinen, aktiivinen ja valmis oppimaan uutta. Ei haittaa, vaikka apteekkityöstä olisi kulunut pidempi aika, koulutusta voidaan räätälöidä kunkin osallistujan tarpeiden mukaan.

Käy lukemassa Marjon kokemukset apteekkiin paluusta täältä.

KOULUTUKSEN KUVAUS

  • Kattava koulutus, joka sisältää mm. viimevuosien uudistuksien läpikäynnin (KELA-säädökset, Tietosuoja-asiat, Lääkevarmennusjärjestelmä ja tarvittaessa e-reseptijärjestelmä) sekä apteekkiohjelmien haltuunoton.
  • Koulutuksen kautta saat tukevan pohjan paluulle apteekkityöhön sekä vertaistukea muista samassa tilanteessa olevista
  • Koulutuksen voi tehdä oman työn ohessa tammi-toukokuussa 2019. Suuri osa koulutuksesta tehdään etänä Farentaverkon kautta ja itseopiskeluna. Koulutus sisältää myös lähikoulutuskertoja.
  • Työ apteekin asiakaspalvelussa 06/2019 alkaen.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?
Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 31.12.2018 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin.

LISÄTIETOJA
Kysy lisätietoja Mira Järviseltä soittoaikana 22.11. klo 13-17, 5.12. klo 8-12 tai 19.12. klo 8-12 puh. 050 520 3381.Voit myös kysyä lisätietoja s-postitse: rekrytointi@farenta.fi.

Lääkealan monipuolisimmat urapolut

Farenta
Farenta on vuonna 2003 perustettu lääkealan asiantuntijayritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita apteekeille, asiantuntijapalveluita lääketeollisuuteen ja ainutlaatuisia sähköisiä ratkaisuja koko lääkealalle. Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin. Syksyllä 2016 Farentasta tuli osa Oriolaa.

Oriola
Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

CV-pankki

Lisää tietosi lääkealan CV-pankkiin!

Farenta etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin lääkealan oman CV-pankin osaajajoukosta.

Lisäämällä ansioluettelosi CV-pankkiin varmistat, että lääkealan halutuimmat työpaikat ovat ulottuvillasi.

CV-pankki

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa