Vakituinen farmaseutti apteekki Sykkeeseen Tampereelle

Posted on May 24, 2019

Haemme farmaseuttia työskentelemään asiakkaallamme Apteekki Sykkeessä Tampereella. Tehtävä on täysipäiväinen ja vakituinen.

Apteekki Syke sijaitsee Stockmannin tavaratalon yhteydessä. Sykkeessä panostetaan erittäin laadukkaaseen asiakaspalveluun ja lääkehoidon asiantuntijuuteen.

Odotamme sinulta farmaseuttista koulutusta, kokemusta apteekkityöstä, kiinnostusta myyntiä kohtaan sekä asiantuntevaa otetta työhön. Työssä vaaditaan Maxx-apteekkijärjestelmän osaamista.

Saat työsuhteen mukana farentalaisen edut: työterveyshuollon, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia ja laajan sekä rautaisen ammatillisen verkoston.

Jätä hakemuksesi Farentan CV pankkiin osoitteessa https://cv-fi.farenta.net/pub/... 30.6. mennessä.

Hae kuitenkin pian, haastatteluja sovitaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Kysy lisätietoja Mira Järviseltä, puh. 050 520 3381 tai s-postitse osoitteesta rekrytointi@farenta.fi.

Farenta

Farenta on vuonna 2003 perustettu lääkealan asiantuntijayritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita apteekeille, asiantuntijapalveluita lääketeollisuuteen ja ainutlaatuisia sähköisiä ratkaisuja koko lääkealalle. Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin. Syksyllä 2016 Farentasta tuli osa Oriolaa.

CV-pankki

Lisää tietosi lääkealan CV-pankkiin!

Farenta etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin lääkealan oman CV-pankin osaajajoukosta.

Lisäämällä ansioluettelosi CV-pankkiin varmistat, että lääkealan halutuimmat työpaikat ovat ulottuvillasi.

CV-pankki

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa