Vakituinen farmaseutti Vantaanportin apteekkiin

Posted on June 19, 2018

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen reipasta ja asiakaspalvelutaitoista farmaseuttia asiakasapteekkiimme Vantaalle.

Voit halutessasi työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti.

Kauppakeskus Jumbossa sijaitseva Vantaanportin Apteekki on moderni terveydenhuollon toimija hyvien kulkuyhteyksien päässä. Vantaanportin apteekissa arvostetaan asiakaspalvelun toteuttamista ystävällisesti ja tehokkaasti. Työyhteisössä näkyy vahvasti yhdessä tekeminen ja toisten tukeminen, sekä kaikkien työn arvostaminen. Täällä tehdään yhdessä töitä asiakkaan hyvinvoinnin lisäämiseksi!

Jos Vantaanportin apteekin arvomaailma vastaa sinun näkemystäsi hyvästä työyhteisöstä, kuulisimme sinusta mielellämme lisää. Perustele, miksi sinä sopisit tähän työpaikkaan farmasian alan ammattilaisena, ja mitä erityisosaamisia sinulla olisi tuoda asiantuntevaan ja mukavaan työporukkaamme.

Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa. Olet tehokas ja asiakaspalvelusuuntautunut lääkealan ammattilainen, joka haluaa oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan. Arvostamme myyntihenkisyyttä, tarkkaa työotetta ja aitoa innostusta omaa työtä kohtaan.

Kysy lisätietoja osoitteesta rekrytointi@farenta.fi. HUOM! Kesälomista johtuen hakemukset käsitellään ja tiedusteluihin vastataan elokuun ensimmäisellä viikolla. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 31.7.2018 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin.

***

Farenta

Farenta on vuonna 2003 perustettu lääkealan asiantuntijayritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita apteekeille, asiantuntijapalveluita lääketeollisuuteen ja ainutlaatuisia sähköisiä ratkaisuja koko lääkealalle. Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin. Syksyllä 2016 Farentasta tuli osa Oriolaa.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

CV-pankki

Lisää tietosi lääkealan CV-pankkiin!

Farenta etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin lääkealan oman CV-pankin osaajajoukosta.

Lisäämällä ansioluettelosi CV-pankkiin varmistat, että lääkealan halutuimmat työpaikat ovat ulottuvillasi.

CV-pankki

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa