Valmennamme farmaseutteja annosjakelutehtäviin

Posted on November 22, 2019

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Farenta-henkilöstöpalvelut ovat osa Oriolaa ja kattavaa palveluvalikoimaamme terveyden ja hyvinvoinnin sektorilla. Oriolan tarkoitus, 'Health for life' kuvaa olemassaolomme merkitystä. Teemme työtä terveemmän huomisen puolesta ja yhdistämme alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Siksi voimme tarjota työntekijöillemme lääkealan monipuolisimmat urapolut.

Valmennamme Farmaseutteja annosjakelutehtäviin

Farenta henkilöstöpalvelut järjestää yhteistyössä PharmaService Oy:n kanssa annosjakelukoulutuksen. Koulutamme farmaseutteja lääkitysturvallisuutta lisäävän annosjakelun tehtäviin asiakasapteekeissamme. Koulutus perehdyttää apteekeissa käytettäviin järjestelmiin ja annosjakelupalvelun toimintatapoihin sekä lääkityksen tarkastukseen.

Koulutuksen jälkeen olet tukena turvaamassa Anja-annosjakelupalvelun sujuvan käyttöönoton asiakasapteekeissamme. Työ lisää apteekkityön monipuolisuutta ja pääset työskentelemään monenlaisissa työympäristöissä.

Osa-aikaisten annosjakelutehtävien lisäksi voit työskennellä Farenta henkilöstöpalveluiden asiakasapteekeissa farmaseutin tehtävissä. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuoden 2020 aikana. Voit työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti joustavasti elämäntilanteesi mukaan.

Työ vaatii matkustusvalmiutta ja nopeaa sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin. Voit asua esim. Uudenmaan alueella, Tampereen tai Turun seudulla. Lähikoulutuspäivät järjestetään PK-seudulla.

Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa. Odotamme sinulta tarkkaa, itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta ja arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä.

Työsuhteesi etuihin kuuluvat laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä laaja ja rautainen ammatillinen verkosto.

Kysy lisätietoja Miralta: p. 050 520 3381 tai Katinkalta: p. 040 485 0389 tai osoitteesta rekrytointi@farenta.fi.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 15.12.2019 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list. Hae kuitenkin pian, sillä haastatteluja sovitaan jo hakuaikana!

Hae töihin

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelujen tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin. Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Hae apteekkityöhön
Lisää CV

Toimipisteet

Espoo Orionintie 5, 02200 Espoo

Näytä kartalla

Kuopio Puijonkatu 22 B, 70100 Kuopio

Näytä kartalla

Varsova, Puola Chmielna 132/134, 00-805, Warszawa

Näytä kartalla