Vuorosuunnittelija toimistotyöhön

Posted on June 18, 2022

Haemme vuorosuunnittelijaa toimistotyöhön Eezy Farentan henkilöstöpalveluihin. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa 1.8.2022 tai sopivan henkilön löydettäessä.

Vuorosuunnittelijana työskentelet monipuolisissa farmasian alan henkilöstöhallinnon ja asiakaspalvelun tehtävissä, palvellen asiakasapteekkejamme ympäri Suomen. Työtehtäviin kuuluvat mm. työntekijöiden työajan suunnittelu, asiakasapteekkien tilausten hallinnoiminen ja täyttäminen, työvuoromuutosten käsittely ja järjestely, työntekijöiden ja asiakkaiden kontaktointi henkilöstöpalvelun tilausten osalta, mahdollinen ilta- ja viikonloppupäivystys sekä muut Farenta henkilöstöpalveluihin liittyvät tukevat tehtävät.

Tulet työskentelemään tiimissä, jossa jokainen työskentelee tärkeässä roolissaan onnistuneen työntekijä- ja asiakaskokemuksen takaamiseksi. Hakemamme henkilö on hyvällä energialla varustettu tiimipelaaja, jolle asiakaspalvelu on luontevaa ja mielekästä. Työtehtäväsi teet huolellisesti ja vastuullisesti. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot. Edellytämme kokemusta henkilöstövuokrauksesta ja vuorosuunnittelusta. Palkka alkaen 2400 €/kk / sopimuksen mukaan.

Mikäli tehtävä kuulostaa seuraavalta askeleelta urallasi, lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 10.7.2022 mennessä osoitteessa https://cv-fi.farenta.net/appl... Aloitamme haastattelut tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa jo hakuajan aikana. Lisätietoja antaa Heikki Matero, puh 0451386840, heikki.matero ( at ) eezy.fiHae töihin Farentalle

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Farenta-henkilöstöpalvelun tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin.

Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Kaikki avoimet työpaikat ja hakeminen niihin täältä >>

Hae apteekkityöhön ketterästi
Hae avoinna oleviin tehtäviin