Oli elämäntilanteesi mikä tahansa, ei sinun tarvitse sovittaa sitä töidesi kanssa, sillä me sovitamme työt sinun elämäntilanteesi kanssa.

Posted on February 17, 2022

Farenta-tyontekijatarina-Sara-1200x1200.jpg#asset:906

Olen Sara ja työskentelen Oriolan Farenta-henkilöstöpalveluissa opiskelijayhteistyökoordinaattorina.

Opiskelijayhteistyökoordinaattori toimii yhdyshenkilönä opiskelijoiden ja Farenta-henkilöstöpalveluiden välissä. Järjestän esimerkiksi opiskelijoille suunnattuja tilaisuuksia Kuopiossa ja autan henkilöstörekrytointia opiskelijoihin liittyvissä työtehtävissä. Samalla olen mukana Farenta-henkilöstöpalvelun sosiaalisen median ideoinnissa, suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Koulutus

Olen viimeisen vuoden farmasianopiskelija ja valmistu farmaseutiksi keväällä 2022.

Vuokrafarmaseuttiyrityksessä työskentelyn plussat

Vuokrafarmaseuttiyrityksessä työskennellessä on monipuolisia, vaihtelevia työpäiviä ja työtehtäviä, mahdollisuudet edetä ja päästä kouluttautumaan mieleisiin työtehtäviin. Vuokrafarmaseuttina työskennellessä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön, joustavat työajat ja itselle sopiva työsopimus tähän elämäntilanteeseen.

Kuvaile päivääsi!

Aamuni alkaa aamukahvilla. Samalla luen ja vastailen sähköposteihin sekä suunnittelen päivän agendaa. Tällä hetkellä järjestän lounas- ja aamiaistilaisuuksia farmasian opiskelijoille ja etsin sopivia henkilöitä syksyllä alkavaan koulutusputkeemme. Tilaisuuksissa kerron hieman Farenta-henkilöstöpalveluista ja Oriolasta. Osallistun toisinaan myös palavereihin, jossa suunnittelemme yhdessä työkavereideni kanssa Farenta-henkilöstöpalvelujen sosiaalisen median esisältöjä.

Mistä saat energiaa?

Olin vuonna 2021 Fortiksen yritysyhteistyövastaavana ja samalla tietenkin opiskelin, joka välillä oli hyvinkin aikaa vievää ja energiaa kuluttavaa. Eniten jaksamista toi ystäväpiiri, jonka kanssa niin koulutehtävien tekeminen kuin vapaa-ajan aktiviteetitkin, toivat energiaa ja mielekkyyttä arkeen! Tietenkin myös ulkoilu ja eläinterapia, olivat ässiä hihassa, kun meinasi väsy tulla!

Haluaisitko sanoa jotain tuleville työkavereillesi?

Oli elämäntilanteesi mikä tahansa, ei sinun tarvitse sovittaa sitä töidesi kanssa, sillä me sovitamme työt sinun elämäntilanteesi kanssa. Olen tällä hetkellä kokoaikaisena opiskelijana, joka tekee töitä oman käytettävyyden ja aikataulun mukaan. Nautin työstäni, sillä työyhteisöni ja -kaverini ovat yhtä idearikkaita ja lämminhenkisiä kuin itse sekä ottavat porukkaan mukaan kuin vanhan työntekijän konsanaan!

Katso avoimet työpaikasta sivuiltamme ja hae töihin huippuporukkaan täältä.

Hae töihin Farentalle

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Farenta-henkilöstöpalvelun tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin.

Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Kaikki avoimet työpaikat ja hakeminen niihin täältä >>

Hae apteekkityöhön ketterästi
Hae avoinna oleviin tehtäviin