Työhaaveet todeksi - keikkatöissä pääkaupunkiseudulla

Posted on September 23, 2021

Petra-Farenta-henkilostopalvelut-apteekissa-400x400.jpg#asset:862

”Tekisitkö työkeikan apteekkiin pääkaupunkiseudulle?”, kysyi Marja Oriolan Farenta-henkilöstöpalveluista. Asiaa ei tarvinnut miettiä kauan. Olen työskennellyt farmaseuttina 15 vuotta pienemmissä apteekeissa Keski-Suomessa ja haaveillut joskus näkeväni myös pääkaupunkiseudun apteekin arkea.

Haluan asua maalla. Perheeni, harrastukseni ja elämäni on pienessä kunnassa. On ollut mahdotonta toteuttaa haavetta ja työskennellä pitkän välimatkan päässä kotiseudusta. Nyt Farenta-henkilöstöpalvelun ja Marjan yhteydenoton myötä, tämäkin haave toteutuisi. Olin innoissani!

Työkeikan lähestyessä minua alkoi jännittää. Osaanko, opinko ja onko minusta tähän? Olin menossa työhön itselleni ihan uuteen, suureen apteekkiin.

Huomasin kuitenkin pian, että mitään jännitettävää ei ollut. Monia asioita tehtiin hyvin samalla tavalla kuin mihin olin oppinut. Toki lääkkeiden varastopaikat olivat välillä hukassa, mutta siinäkin sain aina apua ystävälliseltä henkilökunnalta. Eteeni tuli paljon uusia asioita, uusia lääkityksiä ja haasteellisiakin tehtäviä, mutta ennen kaikkea uusia ja erilaisia ihmisiä. Huomasin nauttivani tilanteista, joissa pääsin käyttämään osaamistani tai selvittelemään jotain asiaa. Kannustus ja työyhteisön tuki; tieto siitä, että kaikkea ei tarvitse tietää, auttoivat uutta tulokasta.

Työpäivät menivät nopeasti. Sain erittäin hienon kokemuksen ja päällimmäisenä mielessäni oli kiitollisuus siitä, että sain tämän mahdollisuuden.

Mutta mitä minä sitten opin? Sain paljon uusia kokemuksia, joiden kautta luottamukseni itseeni kasvoi. Sain paljon rohkeutta erilaisten tilanteiden ja ihmisten kohtaamiseen. Tutustuin uusiin ihmisiin apteekissa ja opin uusia tapoja työskennellä. Huomasin katsovani alaa uudesta näkökulmasta.

Jouduin myös opettelemaan liikkumista pääkaupunkiseudulla metrolla, paikallisbussilla ja jalkaisin sekä lisäämään ja opettelemaan monia älypuhelimen sovelluksia. Niistäkin selvittiin, vaikkei niissä kommelluksilta vältytty. Se onkin sitten ihan toinen tarina. :D

Nähdään pian apteekissa!

Petra

#farenta #farentahenkilostopalvelut #oriola #healthforlife #laakealanpanipuolisimmaturapolut #farmaseutti #apteekkityo

Hae töihin Farentalle

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Farenta-henkilöstöpalvelun tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin.

Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Kaikki avoimet työpaikat ja hakeminen niihin täältä >>

Hae apteekkityöhön ketterästi
Hae avoinna oleviin tehtäviin