Yksi parhaista puolista meillä vuokrafarmaseuttina työskentelyssä on työn joustavuus. Apteekkityöntekijöillämme on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin sekä omiin kehittymismahdollisuuksiinsa.

Posted on March 04, 2022

Farenta-henkilostopalvelut-Risto-some.jpg#asset:912

Olen Risto ja työskentelen Farenta-henkilöstöpalveluissa Team Leadina eli apteekkityöntekijöiden esihenkilönä.

Olen aloittanut uudessa tehtävässäni vastikään ja aikaa menee vielä paljon erilaisiin asioihin perehtyessä. Työhöni kuuluu erilaisten työntekijöiden uraan liittyvien asioihin hoitoa, työhyvinvoinnista huolehtimista sekä muita henkilöstöön liittyviä tehtäviä. Teen myös säännöllistä yhteistyötä apteekkiasiakkaidemme kanssa.

Työskentelin aiemmin Farenta-henkilöstöpalveluissa farmaseutin tehtävissä. Tuona aikana pääsin näkemään monia erilaisia apteekkiympäristöjä ja oppimaan paljon uutta. Yksi parhaista puolista vuokrafarmaseuttina toimimisessa on työn joustavuus; työntekijöillämme on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin sekä omiin kehittymismahdollisuuksiinsa.

Koulutus:

Farmaseutti, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja talouden ja johtamisen aloilta

Kuvaile päivääsi!

Yleensä herään puoli seitsemän aikaan, keittelen kahvit ja avaan tietokoneen kotitoimistolla. Ensimmäistä kahvikupillista juodessa suunnittelen päivää ja ehdin usein vastaamaan jo muutamaan apteekkityöntekijöiltämme tulleeseen viestiin. Työpäivänä sisältää erilaisten ongelmien ratkaisua, neuvotteluita ja yhteydenpitoa apteekkityöntekijöidemme kanssa. Joskus tapaan myös apteekkiasiakkaitamme. Työpäivän jälkeen aika kuluu liikunnan, perheen ja ystävien parissa unohtamatta lasten harrastuksia ja läksyjä.

Miten hyödynnät asiantuntijuuttasi työssäsi?

Minulla on farmaseuttinen pohjakoulutus, jonka lisäksi olen opiskellut taloushallintoa ja johtamista. Nykyisessä tehtävässäni pääsen hyödyntämään osaamistani kaikilla näillä osa-alueilla ja oppimaan jatkuvasti myös lisää.

Mitä terveys tarkoittaa sinulle?

Terveys tarkoittaa minulle kykyä selviytyä normaalista arjesta ja työstä. Terveys on voimavara, joka mahdollistaa paljon asioita elämässä.

Mistä saat energiaa?

Hyvistä ihmis- ja perhesuhteista, musiikista ja liikunnasta. Käyn päivittäin juoksemassa maantiellä tai maastossa. Kannatan myös hyötyliikuntaa.

Haluaisitko sanoa jotain tuleville työkavereillesi?

Oriolan Farenta-henkilöstöpalvelut ovat antaneet minulle mahdollisuuden hyödyntää koulutustani ja osaamistani monipuolisesti ja tehdä sellaista työtä, josta nautin. Jos sinulla on halu kehittyä ja nähdä alaa erilaisista näkökulmista, suosittelen olemaan yhteydessä!

Katso avoimet työpaikasta sivuiltamme ja hae töihin huippuporukkaan täältä.

Hae töihin Farentalle

Hae töihin lääkealan huippuporukkaan!

Farenta-henkilöstöpalvelun tiimi etsii aktiivisesti työntekijöitä apteekkien ja lääkeyritysten tarpeisiin.

Täyttämällä apteekkityön hakulomakkeen tai päivittämällä tietosi lääkealan osaajien CV-pankkiimme varmistat, että kiinnostavat työmahdollisuudet löytävät oikean tekijän.

Kaikki avoimet työpaikat ja hakeminen niihin täältä >>

Hae apteekkityöhön ketterästi
Hae avoinna oleviin tehtäviin