Laura Kätkänaho myyntilupa-asiantuntijaksi

Posted on April 24, 2018

Filosofian maisteri Laura Kätkänaho on aloittanut maaliskuussa Farentalla myyntilupa-asiantuntijana. Laura on työskennellyt aiemmin Euroopassa kahdessa kansainvälisessä lääkeyrityksessä: Novartiksen pääkonttorilla Baselissa ja Aspen Pharman konttorilla Dublinissa.

- Työskentelin molemmissa yrityksissä Regulatory Compliance -osastolla, joka vastaa lääkeaineiden ja lääkevalmisteiden laatudokumentaatiosta (CTD Module 3). Aspenilla vastuullani oli kaksi lääkevalmistetta, joiden Module 3 -dokumentaatiota pidin ajan tasalla maailmanlaajuisesti. Tehtäviini kuului muun muassa laatumuutosten hallinta, kuvailee Laura.

Farentalla Laura vastaa lääkevalmisteiden myyntilupien ylläpidosta ja esimerkiksi erilaisten muutoshakemusten lähettämisestä viranomaisille.

- Saan myös syventää osaamistani tuoteinformaatiosta muun muassa päivittämällä ja arvioimalla dokumentteja (SPC, PIL, labeling). Olen viihtynyt Farentalla loistavasti. Nautin siitä, että pääsen tekemään ja opettelemaan uusia asioita myyntilupien parissa hyödyntäen aikaisempaa kokemustani farmaseuttis-kemiallisesta dokumentaatiosta. Farentalla yhdistyy asiantuntemus lääketeollisuuden eri aloilta, mikä avaa mahdollisuuksia oppia eri osa-alueista myös tiimin ulkopuolelta, kertoo Laura.

Toivotamme Lauran lämpimästi tervetulleeksi!

Laura_Kätkänaho.jpg#asset:337