Myyntilupatiimimme uusimmat osaajat nauttivat työn monipuolisuudesta ja kehittymismahdollisuuksista

Posted on March 07, 2018

Myyntilupatiimimme auttaa lääkeyritysasiakkaita kaikissa ihmis- ja eläinlääkkeiden myyntilupiin liittyvissä asioissa Pohjoismaissa. Asiakkaamme voivat ulkoistaa meille yksittäisiä projektiluonteisia tehtäviä tai koko myyntilupaprosessin aina hakemuksen laatimisesta alkaen myyntiluvan ylläpitoon asti.

Tiimimme on vahvistunut neljällä uudella osaajalla. Laura Kentällä ja Leena Vuorisella on usean vuoden kokemus myyntilupatehtävistä. Henna Torvi ja Kaarin Hakkarainen ovat tulleet myyntilupatiimiin Farentan lääketeollisuuden Farmijoukkueesta, jossa työntekijämme pääsevät perehtymään lääketeollisuuden tehtäviin kokeneiden asiantuntijoidemme ohjauksessa.

Laura Kenttä, myyntilupa-asiantuntija

Proviisori ja humanististen tieteiden kandidaatti Laura Kenttä työskentelee Farentalla myyntilupa-asiantuntijana lääkkeiden kansallisten tekstipäivitysten, pakkausmateriaalien ja erilaisten viranomaislähetysten parissa.

- Kielipäätä, tarkkaa silmää ja näppäriä tiedonkäsittelytaitoja tarvitaan joka päivä, kertoo Laura.

Farmaseutiksi valmistuttuaan Laura työskenteli Farentalla parina kesänä apteekkifarmaseutin tehtävissä jatko-opintojensa ohella. Pian lääketeollisuus veti Lauraa puoleensa, ja hän työskenteli Teva Finland ‑yrityksessä muun muassa myyntilupapäällikkönä.

- Nyt olen muutaman vuoden myyntilupaopit mukanani palannut Farentalle, tällä kertaa lääketeollisuuden asiantuntijapalvelujen puolelle. Paljon on tuttua ja paljon on uutta! Nautin vauhdikkaasta työtahdista, tavoitteista ja intensiivisestä raportoinnista, jossa työn tulokset näkee jatkuvasti. Nopeasti olen päässyt jo näkemään, miten erilaisilla tavoilla asioita voi lähestyä ja miten paljon pinnan alla odottaakaan. Minne olenkin Farentalla päätynyt, olen aina saanut tehdä töitä mahtiporukan kanssa, toteaa Laura.

Leena Vuorinen, Senior myyntilupa-asiantuntija

Proviisori ja tradenomi Leena Vuorinen työskenteli seitsemän vuoden ajan myyntilupa-asiantuntijana Medfiles-yrityksessä ja sitä ennen myyntilupakoordinaattorina Fimeassa. Farentalle hän siirtyi elokuussa 2017 Senior myyntilupa-asiantuntijan tehtäviin. Leenalla on kokemusta kansallisten ja MRP/DCP-myyntilupien hakemisesta ja ylläpitämisestä, rekisteröintistrategioiden suunnittelusta ja hakemusdokumentaatioiden koostamisesta.

- Näin ensimmäisten kuukausien jälkeen olen kyllä tyytyväinen uuteen työhöni. On ollut avartavaa ja opettavaista nähdä myyntilupatehtäviä myös muista yrityksistä käsin, toteaa Leena.

Henna Torvi, Quality officer (trainee)

Farmaseutti Henna Torvella on pitkä kokemus työskentelystä apteekkifarmaseuttina, ja hänen vastuualueisiin on kuulunut muun muassa astmayhdyshenkilönä toiminen, annosjakelu ja työvuorosuunnittelu. Farentalle Henna siirtyi tämän vuoden alussa haettuaan mukaan lääketeollisuuden Farmijoukkueeseemme. Henna tekee myyntilupatiimissä tuotevirhevalituksiin liittyviä tehtäviä kahtena päivänä viikossa ja työskentelee muun osan työviikosta Farentan asiakasapteekeissa farmaseutin tehtävissä.

- Tähän mennessä kokemukseni Farentalla työskentelystä ovat olleet positiivisia. Työnantaja on joustava ja ilmapiiri on mukava ja vastaanottava. Farentan kokeneilta asiantuntijoilta saa aina tarvittaessa apua ja neuvoja, kertoo Henna.

Kaarin Hakkarainen, Regulatory affairs officer (trainee)

Farmaseutti Kaarin Hakkaraisella on myös usean vuoden kokemus apteekkikentältä. Hän aloitti Farentalla maaliskuussa 2017 apteekkifarmaseutin tehtävissä.

- Eri apteekkiympäristöissä työskentely oli mukavaa ja hyvin opettavaista. Olin Farentalle tultuani myös positiivisesti yllättynyt siitä, miten hyvin apteekkityöntekijöiden työvuorotoiveita kuunnellaan, kertoo Kaarin.

Farentalle tultuaan Kaarin haki mukaan lääketeollisuuden Farmijoukkueeseen, jonka kautta hän on aloittanut työskentelyn myyntilupatiimissämme.

- Pidän tämänhetkisistä työtehtävistäni todella kovasti. Myyntilupatiimissä on ollut mukavaa päästä oppimaan uutta. Paljon opittavaa tässä onkin, mutta onneksi työkaverit ovat ymmärtäväisiä ja jaksavat opastaa minua näissä uusissa asioissa. Yleisesti ottaen työskentely Farentalla on ollut joustavaa, mukavaa ja kehittävää. Aamulla herätessä on oikeasti mukavaa lähteä töihin ja se kertoo paljon siitä, miten hyvä työpaikka tämä minusta on, summaa Kaarin.

RA_tiimi_uudet_kasvot.jpg#asset:326