Oriola-KD ja K-ryhmä perustavat Suomeen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin myymäläketjun ja verkkokaupan

Posted on March 13, 2017

Oriola-KD ja K-ryhmä luovat yhdessä uuden terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteisiin ja palveluihin keskittyvän kauppaketjun, joka toimii maanlaajuisesti ja työllistää noin 1 000 henkilöä. Ketju on alan ensimmäinen toimija Suomessa joka yhdistää kattavasti niin terveyden, kauneuden kuin hyvinvoinnin osaamisen saman katon alle ja verkkokauppaan. Ensimmäiset kaupat avataan syksyllä 2017.

Oriola-KD ja K-ryhmä ryhtyvät yhdessä rakentamaan ainutlaatuista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppaketjua. Kumpikin osapuoli omistaa uudesta perustettavasta yhteisyrityksestä 50 prosenttia. Uusi ketju luo Suomeen yli 1 000 uutta työpaikkaa. Lisäksi se työllistää välillisesti lukuisia terveys-, kauneus- ja hyvinvointialan yhteistyökumppaneita. Tarjonnassa korostuvat alkuvaiheessa erilaiset terveys-, kauneus- ja hyvinvointituotteet sekä neuvonta ja asiantunteva palvelu.

Uuden ketjun tavoitteena on avata 15 kauppaa tämän vuoden aikana ja kasvattaa niiden määrää sataan lähivuosien aikana. Koko maan kattava myymäläverkosto ja verkkokauppa palvelevat kaikkia suomalaisia.

Yhteisyritys laajentaa toimintaansa lääkkeiden kauppaan lainsäädännön niin salliessa. Lääke- ja potilasturvallisuuden korkea taso ja sääntely ovat jatkossakin välttämättömiä.

Haluamme tarjota markkinamuutokselle vastuullisen ja kotimaisen vaihtoehdon. Paras tapa valmistautua muutokseen on olla mukana tekemässä sitä yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Oriolan liiketoiminta jatkuu normaalisti eikä perustettavalla yhtiöllä ole vaikutusta lääkejakeluun tai muuhun palveluliiketoimintaamme. Haluamme jatkaa hyvää yhteistyötä kaikkien asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Kimmo Virtanen

Toimitusjohtaja, Oriola Oy