Outi Koskela lääketeollisuuden laatupäälliköksi

Posted on June 09, 2016

Outi Koskela on aloittanut 1.6.2016 Farentalla lääketeollisuuden liiketoimintayksikön laatupäällikkönä. Farenta haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta mahdollista palvelua. Laatupäällikkönä Outi vastaa Farentan lääketeollisuuden liiketoimintayksikön laatutyön koordinoinnista ja tukee osastojen sisäisiä laatutoimia.

Outilla on monipuolinen lääke- ja luonnontieteellisen alan osaaminen. Koulutukseltaan Outi on proviisori ja kemisti. Hän on myös suorittanut tohtorin tutkinnon luonnontieteellisellä alalla ja tutkijanuran lisäksi toiminut akateemisissa opetustehtävissä.

Vuonna 2011 Outi aloitti Farentalla apteekkityöntekijänä ja suoritti Secret Files Oy:n kanssa yhteistyössä järjestetyn CRA-koulutuksen. Outi siirtyi vuonna 2013 Farentan lääketeollisuuden liiketoimintayksikköön, jossa hän on työskennellyt tutkimusosastolla tutkimuskoordinaattorina sekä laatuosaston asiakasyrityksessä lääketukkukaupan vastuunalaisena johtajana ja asiantuntijatehtävissä. Laatupäällikön vastuiden ohella Outi jatkaa työtään tutkimuskoordinaattorina sekä tehtäviään Farentan asiakasyrityksessä.