Regulatory Life Cycle Management -osastolla on tehty seuraavat nimitykset 1.1.2018 alkaen:

Posted on December 20, 2017

Terhi Taveras Senior Lääketurva-asiantuntijaksi

Lääketurva- ja lääkeinformaatiotiimin pitkäaikainen työntekijä Terhi Taveras (Prov.) on nimitetty Senior Lääketurva-asiantuntijaksi. Terhi on ollut Farentan palveluksessa pian 13 vuotta; vv. 2005-2009 ensin apteekkifarmasistina ja vuodesta 2011 lääketeollisuuden tehtävissä. Terhi valittiin aikanaan vuonna 2009 lääketeollisuuden ensimmäiseen koulutusputkeen. Vuosien saatossa Terhi on päässyt kehittymään todelliseksi lääketeollisuuden moniosaajaksi. Senior-tason lääketurvaosaamisen lisäksi Terhillä on erittäin vahva ja monipuolinen osaaminen sekä lääkeinformaatio- että laadunvarmistustehtävistä. Terhin upea urapolku on luettavissa Farentan verkkosivuilta.

Kuva_1.jpg#asset:288

Laura Karvonen Senior Myyntilupa-asiantuntijaksi

Myyntilupatiimin työntekijä Laura Karvonen (Prov.) on nimitetty Senior Myyntilupa-asiantuntijaksi. Lauralla on kokemusta myyntilupatöistä jo vuodesta 2008 lähtien jolloin hän työskenteli myyntilupa-asiantuntijana Orionilla. Farentalle Laura on tullut vuonna 2011. Farentalla Laura on työskennellyt asiantuntijana useassa Farentan asiakasyrityksessä ja saanut aina loistavaa palautetta asiakkailtamme. Lisäksi Laura on laillistettu ravitsemusterapeutti ja hänellä on vahva osaaminen ravintolisävalmisteiden rekisteröinnistä.

Laura_Nevala_BW.jpg#asset:345

Christina Church Myyntilupa-asiantuntijaksi

Myyntilupatiimin työntekijä Christina Church (FM, Farm.) on nimitetty Myyntilupa-asiantuntijaksi. Christina on aloittanut Farentalla apteekkifarmasistina vuonna 2010 ja myyntilupaosaston koulutusputkeen hänet valittiin vuonna 2012. Christina on aina innolla lähtenyt mukaan uusiin haasteisiin ja näin päässyt kehittymään asiantuntijaksi. Christina onkin työskennellyt lukuisissa Farentan asiakasyrityksissä ensin assistenttina ja kokemuksen karttuessa asiantuntijana.

Christina_Church_BW.jpg#asset:344


Lämpimät onnittelut Terhi, Laura ja Christina!