Tervetuloa tilaisuuteen: Lääkealan työmahdollisuudet

Posted on February 01, 2017

Farenta tarjoaa työntekijöilleen lääkealan monipuolisimmat työ- ja kehittymismahdollisuudet. Tervetuloa vapaamuotoiseen tilaisuuteen saamaan tietoa Farentasta, työmahdollisuuksista Suomessa ja Ruotsissa ja seurustelemaan kollegoiden kanssa! Tarjolla maukas salaatti-buffet. Tilaisuudet järjestetään Helsingissä ja Kuopiossa.

Tilaisuus on tarkoitettu farmasisteilla ja farmasian alan opiskelijoille.

Helsinki:

  • aika: maanantai 13.2.2017 klo 17.30-19.00
  • paikka: Hotel Arthur, Vuorikatu 19, Helsinki
  • ilmoittaudu Helsingin tilaisuuteen tästä.

Kuopio:

  • aika: keskiviikko 15.2.2017 klo 17.00-18.30
  • paikka: Ravintola Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, Kuopio
  • ilmoittaudu Kuopion tilaisuuteen tästä.

Osallistujat saavat Oriolan tuotelahjat. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti. Viimeinen ilmoittautumispäivä molempiin tilaisuuksiin on tiistai 7.2.2017.

TERVETULOA!


Farenta syntyi vuonna 2003 oivalluksesta: Asiat voi tehdä toisin – ihmisläheisemmin, järkevämmin, paremmin. Halusimme tehdä muutoksen. Mahdollistimme lääkealan ammattilaisille unelmatyöpaikan, joka avaa väyliä alan mielenkiintoisimpiin tehtäviin. Farenta merkitsee vapautta valita.

Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä. Asiantuntijamme palvelevat yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme eri tehtävissä, jotka vaihtelevat kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin.